Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ιερά Πανήγυρις Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ιερού Ναού Παντοκράτορος Πατρών


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντοτε καλαισθητες οι ανακοινωσεις του Παντοκρατορα και γενικοτερα η ενημερωση.Ο π.Περικλης επιμελειται ολο αυτο το εγχειρημα και φαινεται αυτο μεσα απο την Ιστοσελιδα του Ναου που ειναι εξαιρετικη

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους και μια καλόγουστη αφίσσα!
εύγε!
w

Ανώνυμος είπε...

Ενα πράγμα μόνο να παρακαλέσουμε :
Να μην τρελαθούμε από το πολύ χτύπημα των καμπανων όπως αλλα χρόνια.
Σεβόμαστε το πανηγύρι του ναού και της ενορίας, χαιρόμαστε οταν ακούμε το χαρμόσυνο ήχο των κωδονοκρουσιών
Αλλά σας παρακαλούμε ΜΕΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Να κτυπούν ρυθμικά και χαρμόσυνα οι καμπάνες για να διαλαλήσουν την μεγάλη εορτή της Μεταμόρφωσης. Εδώ μας ταράζουν στα ντεσιμπέλ τα νυχτερινά κέντα και μας πείραξε που για μια μέρα θα κτυπούν οι καμπάνες.

Αναστάσιος είπε...

Πανηγύρι είναι θα κτυπήσουν και οι καμπάνες. Εγώ που κατοικώ στο κέντρο, ακούω πρωί και απόγευμα, για ολόκληρες βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, Πάσχα, καρναβάλια για ώρες τα τραγούδια που επιλέγει ο δήμος. Μου βάζει το μεγάφωνο (από 10-2 το πρωί και 6-10 το βράδυ) καθημερινά προς το μπαλκόνι μου και άντε να ηρεμίσω. Οι καμπάνες είναι κάποιες στιγμές και προσφέρουν άλλο τόνο στην ενορία και την περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουν και ηχεία σε ολόκληρη την Πάτρα και να ακούγονται χαρμόσυνα οι καμπάνες να κτυπούν!! Θα βάλω και στο σπίτι μου μια καμπάνα να την κτυπώ όλη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τρελαθεί τελείως? Ποιος είναι αυτός που τον ενοχλούν οι καμπάνες? Να πάει στην Τουρκία να ακούσει τον χότζα και μετά να έρθει να μας πει για το γλυκό ήχο των κωδονοκρουσιών!! Τρελαίνομαι να κτυπούν οι καμπάνες! Εγώ λατρεύω αυτόν τον ήχο και αναρωτιέμαι γιατί κάποιους καλούς χριστιανούς τους ενοχλεί?