Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογραφίες από την εορτή του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών

 Φωτογραφίες από την εορτή του Τιμίου Σταυρού 
στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμμιά αναφορά στην ανεύρεση του

αχειροποίητου Σταυρού του

Προσκυνήματος ;;;

Όσοι γνωρίζουν άς γράψουν σχετικά.

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρά η πανήγυρις στην Ιερά Μονή του Προφήτου Ηλιού Πατρών. Πολλοί πιστοί από την Πάτρα ανέβηκαν να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό και να συμμετάσχουν στις ιερές ακολουθίες. Τα μοναστήρια είναι η σπονδυλική στήλη και οι πνεύμονες της ορθοδοξίας μας και αποτελεί μεγάλη ευλογία για την πόλη μας που έχουμε τόσα μοναστήρια εις τα οποία καταφεύγουμε για πνευματική ενίσχυση και ενδυνάμωσή μας. Πνευματικά και δυναμικά τα κηρύγματα που ακούσαμε και στις τρείς ιερές ακολουθίες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, τον π. Νεκτάριο Κωτσάκη και τον π. Χρύσανθο Στελλάτο.
Στην Πάτρα έχουμε τη μεγάλη ευλογία να έχουμε αφθονία Λόγου Θεού. Εσπερινά κηρύγματα σε όλους τους ναούς της πόλεως, κατηχητικά σχολεία με πολλά παιδιά αλλά και τον Ραδιοφωνικό και Τηλεοπτικό Σταθμό της Μητροπόλεώς μας τον ΛΥΧΝΟ που ολόκληρο το εικοσιτετράωρο ελληνορθόδοξα μας συντροφεύει.
Κύριε Κωστόπουλε, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός να ενισχύει και να ενδυναμώνει όλους τους εργάτες του Ευαγγελίου για να τρέχει ο Λόγος του Θεού και να στηρίζει τις ψυχές μας στην πίστη. Συγχαρητήρια και σε σένα που αξιοποιείς την τεχνολογία, και αναφέρομαι στο Internet, καθώς στο Μητροπολίτη μας και σε άλλες ενορίες που αξιοποιούν το Διαδίκτυο για να κατηχούνται και οι εκτός της Ελλάδος αδελφοί μας.