Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστώ τους ανά τον κόσμο φίλους αναγνώστες


Κατά την χθεσινή ημέρα των Χριστουγέννων επισκέφτηκαν το ιστολόγιο «Αναστάσιος» 4803 υπολογιστές όπως διαπίστωσα από τα  Στατιστικά του blog  «Προβολές σελίδων ανά χώρα». 
Ελλάδα   2648
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής    1148
Γερμανία    457
Κύπρος   287
Ρωσία    160
Ηνωμένο Βασίλειο   70
Τουρκία   15
Καναδάς   12
Παλαιστίνη    6

Ευχαριστώ τους ανά τον κόσμο φίλους αναγνώστες

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντα επιτυχίες να έχεις.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε; Η SIA σε παρακολουθεί και έχεις τόσες επισκέψεις από τις ΗΠΑ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν στα έγραψε όλα ο κατάλογος. Τα Χριστούγεννα και κάθε μέρα σχεδόν κάνω επίσκεψη και εγώ από Γαλλία.
Χρόνια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στους αριθμούς αυτούς διακρίνω την μοναξιά που ένιωσαν οι άνθρωποι αυτοί. Αντί να περάσουν οικογενειακά ή με φίλους την πέρασαν στον υπολογιστή.

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμιος είσαι.!!!!
Συνέχισε την προσπάθεια και τον καλό αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι η παρέα μας. Καθημερινά μας κερνάς κάτι το πνευματικό και το διανθίζεις και με πατρινά νέα και όχι μόνο. Μην σε παραπλανούν οι αριθμοί κράτα την ποιότητα την οποία μας προσφέρεις.

Ανώνυμος είπε...

μα πόσοι χαζοβιόληδες υπάρχουν...

Ανώνυμος είπε...

Βαριά η κουβέντα σου 1.10 για μας που μπαίνουμε εδώ γιατί μας γουστάρει. Βαρύτερη όμως είναι για σένα και γιαυτό στην επιστρέφω. Δεν είμαι εγώ χαζοβιόλης που μπαίνω γιατί μου αρέσει αλλά εσύ είσαι ο αρχηχαζοβιόλης αφού αυτή την εντύπωση έχεις για όσους μπαίνουν εδώ. Θα πρόσθετα πως δεν είσαι αρχηχαζοβιόλης αλλά και κάφρος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι επιτυχία ο αριθμός των επισκεπτών την μέρα των Χριστουγέννων. Είσαι άξιος κάθε επαίνου. Αλλά θα αξίζεις πολύ μεγαλύτερο έπαινο αν κατορθώσεις να κρατήσεις όσοις έχει ως τώρα αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Το μυστικό είνα να είσαι φιλοπατριαρχικός.

2.000 άτομα θα σε βρίζουν Οικουμενιστή και αλλοι 2.000 άτομα θα σε αγαπάνε ως Οικουμενιστή...!!!!

Τόσο απλά φίλε Τάσο!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι φιλοΠατερικός και διαβάζω τα ψήγματα της Πατερικής γραμματείας που με επιμέλεια παρουσιάζει ο εκλεκτός υπεύθυνος της σελίδας. Κάθε πρωί διαβάζω προς ψυχική μου ωφέλεια και διόρθωση. Τα άλλα περί Πατριαρχικών και οικουμενιστών νομίζω ότι είναι φιλικό πείραγμα προς τον μακρόθυμο ιστολόγο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχει τόση δύναμη ο Πατριάρχης τότε ας μιμηθούν και άλλοι τον Αναστάσιο για να ανέβουν τα κοντέρ των υπέρ και των κατά. Υπερβολές είναι αυτά. Τα Χριστούγεννα νιώθουν στο πετσί τους την μοναξιά πολλοί συνάνθρωποι και καταφεύγουν για παρέα στον άψυχο υπολογιστή ή στην τηλεόραση. Το μεγάλο νούμερο των αμερικανών αυτό μας δείχνει κατά την δικιά σου άποψη. Φίλοι αποξενωθήκαμε μεταξύ μας. ο καθένας κλείσθηκε στο καβούκι του και τίποτα άλλο. Και εγώ πολλές φορές σερφάρω για να διασκεδάσω τον ελεύθερο χρόνο της μοναξιάς.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πάντα πρώτος γιατί μας προσφέρεις με αγάπη τα θέματά σου όπως και άλλα εκκλησιαστικού περιεχομένου ιστοσελίδες.

Ανώνυμος είπε...

Δυναμικός ο νέος πρωτοσύγκελος.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος να μας ευχαριστείς. Εμείς πρέπει να σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέτεις για να παρουσιάσεις όλες αυτές τις ειδήσεις και τα κείμενα.

Ανώνυμος είπε...

EIΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ