Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο π. Γεώργιος Παπασταύρου














Λό­γω προ­βλη­μά­των υ­γεί­ας και η­λι­κί­ας, πα­ραι­τή­θη­κε χθες Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, α­πό προ­ϊ­στά­με­νος του Ιε­ρού Να­ού Πα­ντα­νάσ­σης, ο σε­βά­σμιος κλη­ρι­κός Πρω­το­πρε­σβύ­τε­ρος π. Γε­ώρ­γιος Παπα­σταύ­ρου.
Με τις ευ­λο­γί­ες του Σε­βα­σμιω­τάτου Μη­τρο­πο­λί­του Πα­τρών κ.κ. Χρυ­σο­στό­μου, νέ­ος προ­ϊ­στά­με­νος ε­το­πο­θε­τή­θη ο ε­φη­μέ­ριος του Να­ού, Πρω­το­πρε­σβύ­τε­ρος π. Κων/νος Πα­πα­δό­που­λος.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Γεώργιος πρόσφερε πολλά στην Εκκλησία με την ποιμαντική του δράση. Όλη του η ζωή ήταν προσφορά στον συνάνθρωπο δια των μυστηρίων της Εκκλησίας, του κηρύγματος και της ιεράς εξομολογήσεως.
Ο π. Κωνσταντίνος χρόνια τώρα συνεργάτης του είναι η καταλληλότερη επιλογή για να συνεχίσει και να επαυξήσει με την νεανική του δυναμική το έργο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένα έχω να γράψω.
Ο π. Γεώργιος ήταν από τα πνευματικά κεφάλαια της Πάτρας.

Ανώνυμος είπε...

Ας εχουμε την ευχή του σεβαστου μας π.Γεωργίου.Ο π. Κωνσταντίνος εχει τις εμπειρία και τη δύναμη να οδηγήσει, ως οιακοστρόφος-προιστάμενος ,τη πολυπληθή ενορία της Παντανάσσης,σε μια ενορία πρότυπο,γεμάτη δραστηριότητες και πλούσιο ποιμαντικό και κοινωνικό εργο για τήν δόξα του Κυρίου μας.
Του ευχομαι Καλή Δύναμη στην νεα του υπεύθυνη θέση μεσα στην Εκκλησία.
Η αγάπη μου και οι προσευχές θα τον συνοδεύουν πάντα.
π.Κων/νος
Εγλυκάδα

Ανώνυμος είπε...

Πάντα υπάρχει η διαδοχή στον Εκκλησιαστικό χώρο. Η Εκκλησία συνεχίζει το έργο της. Στον π. Γεώργιο καλή αφυπηρέτηση στον π. Κωνσταντίνο καλή δύναμη.