Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

7 χρόνια παρουσίας της εφημερίδας "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ"


Αγαπητέ κ. Αλέξανδρε Κολλιόπουλε,
Για την διαρκή επτάχρονη  έκδοση της εφημερίδας «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ»  θερμά συγχαρητήρια και ευχές για μια συνεχή, απρόσκοπτη, ωφέλιμη και δημιουργική παρουσία.
Κάθε εφημερίδα που εκδίδεται είναι μια προσφορά, πρέπει να είναι, ένα βήμα αλήθειας, ελευθερίας, ενημέρωσης, αποτύπωσης όλων των απόψεων και μιας αντικειμενικής παρέμβασης στα τοπικά και όχι μόνο εκκλησιαστικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Με αυτή την πυξίδα, αυτή την δημιουργική παρουσία και δράση για την Εκκλησιαστική ενημέρωση, τον θεολογικό λόγο, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη, εύχομαι να συνεχίσει «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» να παραμένει όρθιος τους δύσκολους τούτους καιρούς.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΤΟΧΗ και πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΑ

Με τιμή

Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαία προσπάθεια. Συγχαίρω τον εκδότη.

Ανώνυμος είπε...

Μας ενημερώνει για πολλές ευκαιρίες κάθε εβδομάδα. Καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Αλέκο ξεκίνησες μια προσπάθεια και την έκανες θεσμό.

Ανώνυμος είπε...

Δίνει μάχη ο κ. Κολλιόπουλος για να υπάρχει η έντυπη φωνή της Εκκλησίας και ως τώρα είναι επιτυχημένο το περιεχόμενο της εφημερίδας.

Ανώνυμος είπε...

Μια επιτυχημένη προσπάθεια. Θα μπορούσε να έχει ανανεωθεί αν οι μικρόψυχοι του εκκλησιαστικού κατεστημένου την περιέβαλαν με αγάπη. Ευτυχώς που ο εκδότης προχωρά χωρίς να πτοείτε από την σκληρή πολεμική των ελαχίστων.

Ανώνυμος είπε...

Την διαβάζω και την χαίρομαι σαν εφημερίδα. Είναι πολύ προσεγμένα τα κείμενα και μας ενημερώνει για τα εκκλησιαστικά γεγονότα της Πάτρας.