Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Έντονη κινητικότητα των Παπανδρεϊκών στην Πάτρα - Αλεξ. Κολλιόπουλος

Έντονη κινητικότητα των Παπανδρεϊκών στην Πάτρα

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στους υποστηρικτές του τ. πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα. Πραγματοποιούνται συναντήσεις και συζητούν τις πολιτικές εξελίξεις. Κοινό στοιχείο σ΄ όλες τις συναντήσεις η προσμονή για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο τ. πρωθυπουργός από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά.


Αλεξ. Κολλιόπουλος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αφήνει παγερά αδιάφορο η είδηση αυτή. Να κάτσουν στα «αυγά» τους. Χορτάσαμε από πολιτικούς. Φτάνουν πλέον. Τα ξεχαρβάλωσαν όλα.

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις περιπτώσεις η ακινησία είναι καλύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Παπανδρέου! Γιατί να κάθεται άπραγος τη στιγμή που οι μεγάλοι "σωτήρες" και εθνικόφρονες Σαμαράς και Βενιζέλος δουλεύουν ακατάπαυστα. Βόηθα και συ φιλότιμε, Γεώργιε, σε χρειαζόμαστε!

Ανώνυμος είπε...


Τώρα μάλιστα, σωθήκαμε! Δέν φτάνει πού μάς βούλιαξε τήν πρώτη φορά επιμένει τώρα να μάς "ξανασώσει". Τί σού είναι οι πολιτικοί, καί τί σού είναι καί οί αφελείς ψηφοφόροι.Τούς καταστρέφεις Εθνικά, οικονομικά, εργασιακά, κι΄αυτοί εκεί σε ξαναθέλουν ! Ποιοί ; Όποιοι! Έστω καί οι βολεμένοι...

Χ

Ανώνυμος είπε...

Άντε ξανά τα ίδια, τα ίδια απ' την αρχή.. (που λέει και ένα λαϊκό άσμα).

Ο Γιώργος πάντως, κατά τα ψέμματα, πριν γίνει πρωθυπουργός βέβαια, όταν ήταν υπουργός παιδείας παλαιότερα, είχε κάνει δύο μεγάλα καλά στην Πάτρα:

1. Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
2. Το ίδρυμα τεχνολογίας και έρευνας ΙΤΥ - σημερινό "Διόφαντος".

Αλλά δεν παύει να είναι ο άνθρωπος που μας έβαλε στο μνημόνιο... και αυτό θα μείνει στην ιστορία..

Α.Παν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΛΑ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΚΑΙ
ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ!

Η Ορθοδοξια το παλαι ειχε ευσεβεις Αυτοκρατορες στο Βυζαντιο.
Βοηθουσαν και τις Ιερες μονες ποικιλοτροπως.
Αυτοι κατωχυρωσαν και το Αβατον του Ορους.
Στελναν χρηματα και εκαναν πολλες δωρεες και μεριμνουσαν για τα προς το ζην εν συνενοησει με τους Ορθοδοξους Πατριαρχες,....οι Ι.Μονες δεν ειχαν αναγκη τα κονδυλια του ΕΣΠΑ,ετσι το Ορος ηταν εντελως απερισπαστο και αυτοδιοικητο επειδη και οι Αυτοκρατωρες ποθουσαν την πνευματικη εξυψωση του Αγ.Ορους! Γι αυτο κατα χιλιαδες ανεδειξε πληθος ασκητων και ομολογητων,οσιων και οσιομαρτυρων,αλλα και σωζωμενων!
Οι σημερινοι θεομαχοι πολιτικοι,οχι δεν ενδειαφερονται για τα ιερα και τα οσια ,αλλα θελουν να αλλωσουν τους οσιους μας ,που αν δεν ειχαμε και αυτους ,θα ειχε βουλιαξει ο πλανητης γη.
Που ειναι να βγαλουν απο τον κορβανα τους κανενα ευρωαργυριο να δωσουν στους αγιορειτες!Περιηγητες πηγαινουν και γυριζουν,κανουν τους Ορθοδοξους,αλλα κοιταζουν να διεθνοποιησουν το Ορος.
Γι αυτο ,δεν τους πιστευω μα που να ερθει ο ουρανος στη γη.Επειδη δεν ειναι Ορθοδοξοι.
Πην

Ανώνυμος είπε...


Εδώ πού μάς έφθασαν ανίκανοι, αντίχριστοι, καί υποκριτές πολιτικοί καί ξερόλες τής Οικονομίας πού δεν μπορέσανε να διαχειριστούνε σωστά τά χρήματα πού αφαίμαξαν από τον λαό αλλά διπλασίασαν τό χρέος, θά συμφωνήσω με τόν 5.35 στό "βασιλεία καί πάλι βασιλεία" στόν Ουρανό καί στήν γή !

Χ