Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΑΝΟ [ΒΟΝΩΡΤΑ] ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΑΝΟ [ΒΟΝΩΡΤΑ] ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
Του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΣΣΗ
Με άπόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου τού συγγραφέα Κάτω Πλατανιώτη ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ τήν 26 Ίουλίου 2015 στόν χώρο της Πλατείας του χωριού στόν Κάτω Πλάτανο [Βονώρτα] Ναυπακτίας. Τονίζουμε ότι είναι η πρώτη στα χρονικά έκδοση βιβλίου στον Κάτω Πλάτανο και η πρώτη επίσης βιβλιοπαρουσίαση στα χρονικά στο χωριό.
Τή παρουσίαση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος ής Εταιρείας Λογοτεχνών ΝοτιοΔυτικής Ελλάδος λογοτέχνης, συγγραφέας Κοινωνικός Λειτουργός κ. Λεωνίδας Κ. Καρνάρος, με επιτυχία και μαεστρία. Στο πάνελ βοήθησαν οι κ.κ. Χρήστος Σικόλας πρόεδρος του Συλλόγου ΚατωΠλατανιωτών Αθήνας τέως Διευθυντής Αγροτικής Τραπέζης, ο κ. Κων/νος Φελώνης πρώην πρόεδρος Ιχθυόσκαλας Πάτρας, ο κ. Παναγιώτης Τσούπρας πρώην στέλεχος του Υποθηκοφυλακείου Πάτρας και ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πλατάνου Δήμου Ναυπακτίας κ. Κων/νος Θεοδ. Μπακατσιάς.

Την εκδήλωση κάλυψε ηχητικά με απόλυτη επιτυχία ο ΚατωΠλατανιώτης DJ  και άριστος ηλεκτρολόγος κ. Γιώργος Ηρ. Αναγνωστόπουλος. Την εκδήλωση συνέδραμαν με απόλυτη επιτυχία τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ενορίας Αγίας Παρασκευής κ.κ. Φώτης Ιωάν. Τσουκαλής, Δημήτριος Γ. Κατσίκας και Λεωνίδας Ανδρ. Δανιάς.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα «ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ», οι ηλεκτρονικές εφημερίδες «ΜΗΝΥΜΑ», «ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ», «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΙΤΩΛ_ΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΝΩΡΤΑΣ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ»,  «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ & ΒΑΛΤΟΥ», «EtolPatrasNews», «Etolnews», «NAFS NEWS, ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ», «NAFS NET -  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»,  «NAFS TIMES» «DOGMA NEWS [ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕIΔΗΣΕΩΝ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ», «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΔΟΣ», “ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ», «ΕΔΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ», «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ» κ.λ.π.
Χαιρέτησαν το βιβλίο η Εκκλησιαστική Επιτροπή, ο εφημέριος π. Δημήτριος Μούκας, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Πλατάνου κ., Κώστας Μπακατσιάς, ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθηνών ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κ. Χρήστος Αθ. Σικόλας, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Βονώρτας Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ κ. Λεωνίδας Καρνάρος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Εξωραϊστικού Ομίλου Πλατάνου κ. Ανδρέας Ιωαν. Βλάντης, ο καθηγητής  αρχαιολογίας και φιλολογίας Πανεπιστημίου και συγγραφέας κ.  Ιωάννης Ρηγόπουλος και ο εκπρόσωπος των εν Ελλάδι Αποδήμων Αυστραλίας δικηγόρος και πρώην Διοικητικό στέλεχος των ΕΛΤΑ κ. Γιάννης Παρίσης,
Συγκινητικό μήνυμα με νόημα και συναίσθημα έστειλε η πρόεδρος του Συλλόγου των Πλατανιωτών Αθήνας κ. Σπυριδούλα Τσίπουρα που αναγνώσθηκε και καταχειροκροτήθηκε. Επίσης μηνύματα και ευχές έστειλαν ο Σύλλογος Αιτ/νων Νομού Αχαϊας, το τμήμα ΑΧΕΠΑ Πάτρας «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυσταλόβρυσης Αχαΐας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»,  ο Σύνδεσμος Αχαΐας Κύπρου ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ, το EVTC AHEPA PATRASSAINT ANDREWHJ_25, δεκάδες ομογενείς φίλοι, ο διευθυντής του μεγάλου ηλεκτρονικού πόρταλ ΜΗΝΥΜΑ και πολλοί φίλοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στήν εκδήλωση παρέστησαν πολλοί φίλοι τού συγγραφέα από πολλές περιοχές τής Ελλάδας, Βέροια, Πτολεμαϊδα, Άθήνα, Άμαλιάδα, Βόνιτσα, Γιάννενα, Βοιωτία, Ναύπακτο, Άγιο Δημήτριο, Φαμήλα, Θέρμο, Μεσολόγγι Πάτρα και Αγρίνιο.
Ως γνωστό, τα έσοδα από το βιβλίο ο συγγραφέας διαθέτει για τον ευπρεπισμό του Κοιμητηρίου του χωριού, την κατασκευή πλακοστρωμένων διαδρόμων με χειρολαβές ανάβασης και περιήγησης και εξωτερικής επένδυσης της εισόδου με καλλιτεχνική πέτρα.
Μετά την εκδήλωση ο εκδότης δεξιώθηκε το πάνελ και τους φίλους που ήρθαν από μακριά στο ξενοδοχείο ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εκδήλωση εδώ:

Και την διάθεση του βιβλίου και αφιερώσεις του συγγραφέα εδώ:




Δεν υπάρχουν σχόλια: