Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Δέκα γυναίκες, μητέρες, εργαζόμενες και δύο Συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας


 Δέκα γυναίκες, μητέρες, εργαζόμενες και δύο Συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας που συμβάλλουν και διαδραματίζουν πολλαπλό ρόλο στην κοινωνία βραβεύτηκαν από την Περιφέρεια και την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στην εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα Διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.
Θέμα της εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας που εορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή κάθε Μαΐου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, ήταν «Γυναίκα Εργαζόμενη – Μητέρα: Πολλαπλοί Ρόλοι Ίσες Ευκαιρίες στην Κοινωνία».

Μεταξύ των γυναικών που βραβεύτηκαν και η κ. Αικατερίνη  Μπίκινη, καθηγήτρια πληροφορικής υπερπολύτεκνος μητέρα και σύζυγος του Προέδρου του Τμήματος Πατρών της Πανελληνίου Ενώσεως Γονέων «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» κ. Μαρίνου Παπαγεωργάκη. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια.
Άξια για κάθε τιμή.
Πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος και η κα Προέδρου ταιριαστό και ευλογημένο ζευγάρι. Καλή δύναμη στον οικογενειακό τους αγώνα

Ανώνυμος είπε...

Να έχουν υγεία και δύναμη και να μεγαλώσουν την ευλογημένη οικογένειά τους σύνεση και υπομονή. Εκλεκτή η οικογένεια του κ. Παπαγεωργάκη!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω... αξίζει κάθε βραβείο διότι έχει προσφέρει την ζωή της στην οικογένειά της και στην εργασία της. Πάντα με το χαμόγελο και την αισιοδοξία.