Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Παναγή του Μπασιά 2018


  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

ΙΕΡΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ
ΠΑΝΑΓH ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος.
Ως γνωστόν, εις τον Ναόν υπάρχει τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 

7:00 π.μ. Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, υπό του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Σκιαδαρέση προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών. 
7:00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιον Παναγήν υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Κωνσταντίνου Θεοδωροπούλου, προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αγυιάς. Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου, εντός της Ενορίας. 
9:00 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς.

Όλες οι ως άνω Ιερές Ακολουθίες θα είναι αφιερωμένες στα παιδιά μας που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, ώστε διά πρεσβειών του Αγίου μας, να λάβουν δύναμη και φωτισμό, προκειμένου να έχουν επιτυχία στην ωραία προσπάθειά τους για το μέλλον τους. 

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε άρτους για να συμμετάσχετε στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως (Εσπερινός 6ης Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ.) υπέρ υγείας και ευλογίας της οικογενείας σας, παρακαλείστε όπως μας το δηλώσετε εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε διά την παρασκευήν των (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661).

Δεν υπάρχουν σχόλια: