Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ευχές προς την εφημερίδα "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ"


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δεκατριών ετών κυκλοφορίας από την πρώτη έκδοση  της έγκριτης εφημερίδας «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» , θέλω να σας συγχαρώ θερμά κ. Αλέξανδρε Κολλιόπουλε, για το σπουδαίο έργο σας.
Με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα, πλουραλισμό, δεοντολογία και μεράκι για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, καταφέρατε να είστε το σημείο της εκκλησιαστικής έντυπης δημοσιογραφικής αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.
Όσοι από την αρχή της πορείας αυτής σας πίστεψαν, σας εμπιστεύθηκαν, σας στήριξαν και συμπορεύθηκαν μαζί σας τόσα χρόνια, αισθανόμαστε υπερήφανοι για την πετυχημένη πορεία, που αισίως βαδίζετε.

Το κύρος, την αναγνώριση, την καταξίωση, δεν τη ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… Απλά την ΚΑΤΑΚΤΑ.
Κι εσείς την κατακτήσατε μέσα από πολλές δυσκολίες,  απογοητεύσεις, λίγες χαρές και πολλές πίκρες.
Σας εύχομαι υγεία, πολλή δύναμη και πολλές αντοχές, στο δύσκολο έργο σας.
Με εκτίμηση και φιλία,
Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα γράφεις είναι Κωστόπουλε με την εφημερίδα. Χρόνια κάνει αγώνα προβολής της Εκκλησίας χωρίς να έχει την υποστήριξη των ενοριών. Πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει ο Κολλιόπουλος και γιαυτό σε πείσμα των εναντίων και προς δόξα του Θεού την κρατά την εφημερίδα τόσα χρόνια.
Θα του ευχηθώ υπομονή και αντοχή.
Χ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια να έχει γιατί μας ενημερώνει για πολλά θέματα και δημοσιεύει και κείμενα που μας ωφελούν ψυχικά και πνευματικά.

Ανώνυμος είπε...

Τάσο όταν πρωτοκυκλοφόρησε ο Εκκλησιολόγος κανένας δεν πίστευε ότι θα άντεχε στον χρόνο. Ο Αλέκος, όπως τον έλεγαν οι φωστήρες που του πήγαιναν κόντρα, άντεξε, και καλά γράφεις, Το κύρος, την αναγνώριση, την καταξίωση, δεν τη ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… Απλά την ΚΑΤΑΚΤΑ.
Αυτό κατάφερε ο εκδότης, να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του, γιατί απέδειξε τα αγνά ελατήριά του.

Εκκλησιολόγος είπε...

Αναστάσιε σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια, καθώς, και τους σχολιαστές που είναι πραγματικά εύστοχες οι παρατηρήσεις των. Όσο το επιτρέπει ο Πανάγιος Θεός, εμείς θα το παλεύουμε. Και πάλι σε ευχαριστώ!