Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Η Ε.ΡΩ. Πατρών συμμετείχε στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο των Αθηνών κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών” στις 20 Ιανουαρίου 2019.

Η  Ε.ΡΩ. Πατρών  συμμετείχε στο  Πανεθνικό  Συλλαλητήριο των Αθηνών κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών” στις 20 Ιανουαρίου 2019.

          «ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» βροντοφώναξαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έδωσαν πάλι το δυναμικό παρών τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στη πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα,  στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. 
         Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κυρίως όμως τη προσπάθεια διάλυσης του συλλαλητηρίου με την ανεξέλεγκτη χρήση δακρυγόνων,  με τον εντυπωσιακό όγκο των συμμετεχόντων, το μεγάλο πάθος της εκδήλωσης και με την εθνική ενότητα του πλήθους στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα μέσα και έξω από την Ελλάδα ότι δεν είναι  αποδεκτή η “Συμφωνία”  αλλά και κάθε σκέψη για τη χρήση του όρου «Μακεδονία» και η παραχάραξη της ιστορίας από το γειτονικό “κράτος”.

Το σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ – Ε.ΡΩ.  (ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ) Πατρών, δεν θα μπορούσε να λείψει από το Πανεθνικό κάλεσμα.  Ανταποκρινόμενη στα εκατοντάδες αιτήματα συμπολιτών μας,  διοργάνωσε ομαδική, συντεταγμένη, μετάβαση και συμμετοχή στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στην Αθήνα με τέσσερα λεωφορεία με συνολικό αριθμό 215 μελών και φίλων της  Ε.Ρ.Ω. Πατρών .

Η  Ε.ΡΩ. Πατρών συναισθανόμενη τη κρισιμότητα των καιρών και σύμφωνα με τους καταστατικούς της σκοπούς, θα εντείνει το επόμενο χρονικό διάστημα τις δραστηριότητες της, σύμφωνα με τον Προγραμματισμό της Παμμακεδονικής Συντονιστικής Επιτροπής, για να συμβάλλει  στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας  για το Εθνικό  Θέμα της Μακεδονίας.
ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ – Ε.ΡΩ.  (ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ) - Παράρτημα Πατρών : enromiosini.patras@yahoo.gr







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ε.ΡΩ. Πάτρας αντιπροσώπευσε αξιοπρεπώς την Πάτρα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Η ιδιωτική πρωτοβουλία δίνει μάχες υπέρ Βωμών και Εστιών.