Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Σπορά του Λόγου του Θεού στην Ιεραποστολή της Κανάγκας


 Ἔφθασαν!!
Κουρασμένες, ἡλιοκαμένες ὁδοιπορώντας ἀπό χωριά, ἀπό τήν ἄκρη τῆς πόλεως γιά τήν ἀποψινή ὁμιλία.
Κάποιες ἀφοῦ ἔδωσαν τό ἐμπόρευμά τους στήν ἀγορά γιά νά μήν ἐπιστρέψουν πίσω στά σπίτια τους (ἀλήθεια! πόσα χιλιόμετρα περπατοῦν γιά νά ἔρθουν στό κέντρο τῆς Κανάνγκα) ἦρθαν στήν mission. Ξάπλωσαν στό χορτάρι καί περιμένουν ὑπομονετικά νά ἀκούσουν λόγο Θεοῦ. Σάν διψασμένα ἐλάφια νά ξεδιψάσουν ... καί μετά νά ἐπιστρέψουν φορτωμένες ὄχι μέ μανιόκ, μπανάνες, ἀνανάδες, καλαμπόκι στίς καλύβες τους ἀλλά μέ τά λόγια τοῦ Χριστοῦ στίς καρδιές τους. Θαυμᾶστε, συγκινηθεῖτε, προσευχηθεῖτε...






5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η διακονία της Εκκλησίας η Ιεραποστολή. Αυτές οι ψυχές ποθούν να ακούσουν λόγια του Θεού και περπατούν για να παρηγορηθούν. Ας κάνει καθένας από μας την αυτοκριτική του και την σύγκριση.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ελέησον και ευλόγησε την ιεραποστολή όπου γης.

Ανώνυμος είπε...

Τόσος κόσμος για ένα κήρυγμα. Ας τα δούμε εδώ που οι αίθουσες είναι αδειανές αν και υπάρχουν συγκοινωνίες και Ι.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα έχουν εκεί και τον Μητροπολίτη τους, τον Πατέρα τους τον πνευματικό, τον Καλό Ποιμένα, της Πάτρας το καύχημα και Αιτωλοακαρνανίας τον γόνο τον κ.κ. Θεοδόσιο τον οποίο και θα ενθρονίσει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος εις Πρώτο Μητροπολίτη Κανάγκας.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφες φωτογραφίες με ανθρώπους που λαχταρώντας να ακούσουν το λόγο του Κυρίου γεμίζουν την μεγάλη αυτή αίθουσα. Ζει Κύριος ο Θεός!!!