Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Η δραστήρια συμπολίτισσα κ. Ευγενία Σερέτη θα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές Εκλογές


Με χαρά πληροφορήθηκα από τον «Εκκλησιολόγο» ότι η δραστήρια συμπολίτισσα και αγαπητή σε όλους μας κ. Ευγενία Σερέτη θα είναι υποψήφια ως Δημοτική Σύμβουλος στην Πάτρα  στις αυτοδιοικητικές Εκλογές.
Καλή επιτυχία. 



 Η Ευγενία Σερέτη σύζυγος του π. Βασιλείου Παστού είναι κάτοικος Πατρών και θα είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 με το συνδυασμό Νέα Πάτρα του Νίκου Νικολόπουλου. Είναι απόφοιτος του Ασρακείου Λυκείου και εργάζεται στον Τηλεοπτικό Σταθμό 'Λύχνος TV' της Ιεράς και Αποστολικής Μητρόπολης των Πατρών ως εικονολήπτρια. 
Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Παγκαλαβυτινού Συλλόγου Πατρών και του Συλλόγου Ελληνοσερβικής Φιλίας, αλλά και στην Αντικωφωτική Οργάνωση, με ενεργό δράση στην φιλοξενία και περίθαλψη πολλών ορφανών κατά την περίοδο του πολέμου αλλά και μεταγενέστερα.
Έχει έντονη κοινωνική δράση, διαθέτει δεσμούς με πολλές οργανώσεις σε ομόδοξες χώρες μετέχοντας στη διοργάνωση σε πολλές αποστολές από και προς την πόλη της Πάτρας.
Στα προσωπικά της ενδιαφέροντα είναι η φωτογραφία και βέβαια ο εθελοντισμός σε συνεργασία με συλλογικότητες της πόλης και του εξωτερικού και έμφαση βέβαια στις θρησκευτικές και πολιτιστικές ανταλλαγές και την προώθηση των αρχών της Ελληνικής Παράδοσης και Φιλοξενίας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νια καλή επιτυχία.
Η παρουσία σου στο Δ. Σ. αξίζει.
Γιατί είσαι μια ζωή μάχιμη και δημιουργική.

Ανώνυμος είπε...

Ευγενία μου καλή εκλογή. Θα είμαστε κοντά σου. Ραντεβού στην κάλπη δαγκωτό.

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε Ευγενία, μια απλή, αδέσμευτη και καινούρια φωνή

Ανώνυμος είπε...

Η Ευγενία είναι δικός μας άνθρωπος που κατανοεί τα προβλήματά μας και μπορεί να μας αντιπροσωπεύσει και ως χριστιανές στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ευχή μου είναι να καταφέρει να εκλεγεί. Να γνωρίζει ότι είμαστε κοντά της πολλές συναγωνίστριες χριστιανές που μαζί πορευθήκαμε επί χρόνια σε κοινωνικές προσπάθειες.
Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά η Ευγενία γνωρίζει να νικάει.

Ανώνυμος είπε...

Η πρεσβυτέρα κ. Ευγενία Σερέτη είναι μια σπουδαία ευγενική και δραστήρια γυναίκα. Είμαστε κοντά της όχι μόνο στα λόγια αλλά στην μεταφορά της υποψηφιότητάς της σε πολλές φίλες που θα της προσφέρουν σίγουρα υποστήριξη την μέρα των εκλογών.
Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

Σε μια εποχή που η φωνή της εκκλησίας έχει σωπάσει δυναμικές υποψηφιοτητες σαν της Ευγενίας πρέπει να στηριχθούν...καλή επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Η υπερψήφιση της ταπεινής και ακαματης εθελόντριας, πρεσβυτέρας Ευγενειας Πατσού, αξιζει, ώστε ναν βρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο μια φωνή που να εκπέμπει γνησιο εκκλησιαστικό ηθος

Ανώνυμος είπε...

Ναι… είναι δυναμική γυναίκα με γνώσεις και ευστροφία. Θα μπορούσε να κάνει πολλά αν εκλεγεί. Χαίρομαι που τόλμησε να ζητήσει την ψήφο των κατοίκων της Πάτρας. Εκ του επαγγέλματός της πάει παντού και μπορεί να γνωρίζει προβλήματα που υπάρχουν και να αγωνισθεί για αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Προχώρα ολοταχώς προς την εκλογή. Μπορείς και πρέπει να προσφέρεις στα κοινά. Όλη την ζωή σου στην προσφορά είσαι. Θα έχεις πετυχημένη θητεία γιατί γνωρίζεις να διεκδικείς το δίκιο.
Είμαστε μαζί σου.

ELIZA είπε...

Εύγε στη νέα απόφαση σου Ευγενία, να ασχοληθείς με την αυτοδιοίκηση.Χρειάζονται άνθρωποι σαν εσένα, με τσαγανό, ειλικρίνεια, ήθος, κότσια, τόλμη και ανιδιοτέλεια. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΊΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΣΕΙ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, και κυρίως την τελευταία πενταετία....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ🐝🐝🥀⚘🌷🌺
ΥΓ: ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ!
Αντιγόνη