Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Δεν αρέσω σε όλους… Αλλά δεν με ενδιαφέρουν όλοι…


Δεν αρέσω σε όλους
Αλλά δεν με ενδιαφέρουν όλοι

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΕΦΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ.ΣΠΥΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ὀχι να μην σ΄ ενδιαφέρουν οι οικουμενιστές και εκκλησιομάχοι και μοντερνιστές. Ν΄ αλλάξεις και ν΄ αρέσεις στον Θεό μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Αναστασιε,φυλαγε την πιστη την παραδοθεισα,,,,
Ουδεις τελειος!
Να θυμασαι πως καποιος [Εωσφορος]δεν ετρωγε ουτε επινε,αλλα επεσε απο τον Ουρανο!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Υπάρχουν πρόσωπα τα οποία με την πάροδο του χρόνου φανερώθηκαν ως κάλπικα. Με αυτά… ένα τυπικό χαίρε και ουδέν άλλο.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 23 Ιουλίου 2019 - 9:53 π.μ.

Την Πίστη την παραδοθείσα την φυλάγει η Εκκλησία, και όχι μεμονωμένα άτομα αυτής. Δεν λησμονώ την αλήθεια: «Ουκ έστι εν ουδενί άλλω η σωτηρία» παρά μόνον στην Ορθόδοξο Εκκλησία μας. Γνωρίζω ότι η σωτηρία μου, μόνον δια της Ορθοδόξου Εκκλησίας είναι κατορθωτή. Μόνο η Ορθόδοξος Εκκλησία μας κατέχει, διατηρεί, ομολογεί και διδάσκει ακεραία και ανόθευτη την αποκεκαλυμμένη αλήθεια. Εις αυτήν την Εκκλησία κάνω υποταγή και υπακοή. Τα περί Εωσφόρου, ας τα προσέξουν και αυτοί που ενεργούν μεμονωμένα, και επιχειρούν με την διδασκαλία τους, και την δράση τους, την αποκοπή των πιστών από την υπακοή στην Εκκλησία την οποία εκφράζει η Σύνοδος αυτής, και όχι μονές, πρεσβύτεροι, μοναχοί και λαϊκοί θεολόγοι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η απάντηση του κ. Αν. Κωστόπουλου στον αυτόκλητο δημόσιο κατήγορο.

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστή, κάνεις λάθος στο σχόλιο σου 10:08 π.μ.
Έχει αλαθητοποιήσει τη Σύνοδο.
Διάβασε περισσότερο να μάθεις ότι δεν είναι έτσι όπως τα νομίζεις και όπως σου τα είπαν οι οικουμενιστές.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε να λένε ότι θέλουν οι συντηρητικοί εξωεκκλησιαστικοί. Να παραμείνετε σταθερός στην Αγία Εκκλησία και όχι σε διάττοντες ρασοφόρους και παντελονοφόρους οι οποίο βαυκαλίζονται στις πλάνες τους.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Ανάστασιε για την απάντηση σου, επιτέλους ένας ορθος λογος

Ανώνυμος είπε...


Τώρα Τάσο έκανες σκόνη τούς αμφισβητίες. Μέ τίς υγείες τους...

a

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα ας μην απαντησω δωρον αδωρον.

Ανώνυμος είπε...

Εφ όσον "την Εκκλησία την εκφράζει η Σύνοδος αυτής", γιατί το Οικουμενικό Πατριαρχείο αρνείται την σύγκληση Πανορθοδόξου Συνόδου για την τακτοποίηση του θέματος της Ουκρανίας ?
Δεν πρέπει να εκφραστή η Εκκλησία Συνοδικώς ?

Ανώνυμος είπε...

Θα αφήσει ανοιχτό τον διάλογο ο διαχειριστής;
Αν ναί τότε θα δούμε κατα πόσο είναι σωστή η απάντηση του.

Ανώνυμος είπε...

Εξωεκκλησιαστικοί είναι οι αιρετικοί ανώνυμε 1:13 μ.μ.
Δεν είναι οι ορθόδοξοι που προσπαθείς να υπονοήσεις.
Μην βαυκαλίζεσαι ότι είσαι ορθόδοξος ενώ είσαι οικουμενιστής και βγάζεις καπνούς με τους ορθοδόξους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είπε κάποιος πριν από λίγες μέρες στο παρόν μπλογκ για την επαναλαμβανόμενη σαχλαμάρα από οικουμενιστές.

Το μεταφέρω και ας το ακούσει ο 1:13 μ.μ. :
"Η σαχλαμάρα του σεραφειμικού καθεστώτος περι παρεκκλησιαστικών για τους ορθοδόξους που λένε την αλήθεια έξω από τα δόντια πρέπει να σταματήσει".

Ανώνυμος είπε...

Άρες μάρες κουκουνάρες. Η βλακεία εις τον κύβο. Καθένας γράφει το κοντό και το μακρύ του. Τι δουλειά έχουν όλες αυτές οι βλακείες με τα όσα έγραψε στην φωτό ο διαχειριστής του ιστολογίου. Τώρα κατάλαβα γιατί φτάνει στους 4500 αναγνώστες καθημερινά. Γιατί ο κάθε πικραμένος και βλαμμένος από αυτούς που υπάρχουν πολλοί στον εκκλησιαστικό χώρο μπαίνει εδώ. Θα τους έλεγα ότι το μπλοκ είναι σοβαρό και δεν είναι παιδική χαρά ή ακόμη ότι δεν είναι για αυτούς που έχουν θρησκευτικά ψυχιατρικά προβλήματα.
Τα είπα έξω από τα δόντια μήπως και έλθουν εις εαυτό οι ασθενείς.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή η υπενθύμιση του σημερινού ορθόδοξου 9:53 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θα καλούσες 2.43 τους συγγενείς σου να κάνουν κουμάντο στο σπίτι σου. Εκκλησιαστικός χώρος του Οικ. Πατριαρχείου είναι η Ουκρανία και καλά έκανε ο οικογενειάρχης Βαρθολομαίος και ρύθμισε τα του σπιτιού του. Οι συγγενείς οι άλλες ορθόδοξες εκκλησίες να σεβαστούνε την βούληση του οικογενειάρχη και να μην θέλουν να τον υπονομεύσουν. Άλου εκεί πανορθόδοξη σύνοδο!!! Όχι οι συγγενείς να καθίσουνε ήσυχα δεν έχουν αρμοδιότητες στα χωράφια του Οικ. Πατριαρχείου.

Ανώνυμος είπε...

"στην Εκκλησία την οποία εκφράζει η Σύνοδος αυτής, και όχι μονές, πρεσβύτεροι, μοναχοί και λαϊκοί θεολόγοι".

Είστε σίγουρος; Η κάθε Σύνοδος εκφράζει την Εκκλησία;
Για ξανασκεφτείτε το.

Χριστιανός Ορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί θεολόγοι, 6 - 52, προσπαθούν να μάς πείσουν, ότι η γνώμη ενος ανθρώπου για κάποιο θέμα (ακόμη και άν αυτός είναι Αγιος θαυματουργός !) δεν έχει μεγάλη αξία, αλλά χρειάζεται να υπάρχη Συνοδική Απόφαση.
Στο θέμα της Ιερωσύνης των Σχισματικών, των Καθηρημένων, των Αυτοχειροτονητων, γιατί πρέπει να γίνη δεκτή η γνώμη ενός ανθρώπου, και δέν χρειάζεται Συνοδική Απόφαση ?

Ανώνυμος είπε...

Μην σκατε. Ο Αναστάσιος ζει για να αρέσει στον εαυτό του. Καλά κάνει...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να μην κάνει καλά… τόσα χρόνια έδωσε την ζωή του σε αχάριστους και αγνώμονες ανθρώπους. Έτρεχε επί τω ρήματι πολλών πατέρων και αδελφών για να πάρει στο τέλος το παράσημο της ανοιχτής παλάμης από τους κληρικούς και λαϊκούς που είχαν ωφεληθεί σε προσωπικό επίπεδο και σε επίπεδο έργου. Καλά θα έκανε να κοιτάξει τον εαυτούλη του γιατί ακόμα τους υπηρετεί και αυτό τους κάνει κακό. Έπρεπε να τους έχει γυρίσει την πλάτη όπως έκανα και εγώ προ χρόνων πολλών.
Γιάννης Απ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στα λόγια μένεις. Γιατί το λέει και το άσμα ΄΄άλλα μου λέν τα λόγια σου και άλλα η καρδιά σου΄΄ και η καρδιά σου κ. Κωστόπουλε είναι ευρύχωρη και φιλόξενη χωρίς κακίες όπως κρατούν ορισμένοι που λένε το αγαπήσομε αλλήλους στα λόγια και όχι στην καρδιά. Δεν πειράζει στον τάφο θα πάνε με την κακία τους.