Τα Λυχναράκια (καλτσούνια) με τόπο προέλευσης από την Κρήτη φτιάχνονται
καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα και όχι μόνο τα προσφέρουν με λίγη
κανέλα και φρέσκα φυλλαράκια λεμονιάς για ομορφιά..
Σήμερα είχα την χαρά να μου τα
προσφέρουν φτιαγμένα με συνταγή από την Σφάκα
Σητείας ως προανάκρουσμα αποχαιρετισμού με την προτροπή του Ψαλμωδού «Λύχνος
τοῖς ποσί μου ὁ νόμος σου, καί φῶς ταῖς τρίβοις μου'' (Ψαλμ. ριη´, 105)
1 σχόλιο:
Καλή απόλαυση. Αχ!! νάχα και εγώ….
Δημοσίευση σχολίου