Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΛΙΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - Του Παναγιώτη Τελεβάντου


 ΛΙΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Δήλωσε η κ. Έμιλυ Γιολίτη, η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, που τυγχάνει θαυμάστρια του σκανδαλωδώς φιλελεύθερου Καναδού πρωθυπουργού κ. Justin Trudeau:
“Είναι νέος, ευπαρουσίαστος, φιλελεύθερος, υπέρµαχος των δικαιωµάτων των οµοφυλοφίλων και των µεταναστών και µιλά ανοικτά για θέµατα που άλλοι φοβούνται να αγγίξουν, όπως είναι η νοµιµοποίηση της µαριχουάνας και η ενσωµάτωση του Ισλάµ στις δυτικές κοινωνίες».”
Υπάρχει άνθρωπος στοιχειώδους σοβαρότητας και αξιοπρέπειας που δεν ανησυχεί με την δήλωση της κυρίας Υπουργού;
Σε απλά Ελληνικά οι δηλώσεις της κυρίας υπουργού, ούτε εξ αποστάσεως, δεν εμπνέουν σεβασμό.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έκανε μερικούς πολύ καλούς διορισμούς σε υπουργικά χαρτοφυλάκια.

Ο κ. Νουρής, ο κ. Πετρίδης, ο κ. Χριστοδούλου και άλλοι (τονίζω και υπογραμμίζω το και άλλοι) είναι αξιόλογα πολιτικά πρόσωπα που εμπνέουν σεβασμό και εκτίμηση ακόμη και στους κομματικούς αντιπάλους του Προέδρου. Ακόμη και σε όσους διαφωνούν με το πολιτικό τους στίγμα.
Αλλά τι σεβασμό μπορεί να εμπνεύσει η κυρία Γιολίτη, που δηλώνει θαυμάστρια του πιο φιλελεύθερου πολιτικού της υφηλίου, για τις πιο ακραίες του τοποθετήσεις για την μαζική λαθροεισβολή των μουσουλμάνων, για την ομοφυλοφιλία και για τα ναρκωτικά;
Δηλαδή, ως υπουργός δικαιοσύνης, αντί να συντελέσει στην περιστολή της μαζικής λαθρομετανάστευσης, αντί να κάνει πιο αυστηρούς τους νόμους για τα ναρκωτικά και αντί να σταθεί εμπόδιο στην θέσπιση του ομοφυλοφιλικού γάμου, φιλοδοξεί να γίνει ο Τρουντώ της Κύπρου;
Ας είναι σε επιφυλακή ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, επειδή φοβούμαι φόβο μέγα ότι θα έχουμε πολύ κακά ξεμπερδέματα με την θαυμάστρια του Τρουντώ.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ελέησον!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να ρίξει μια ματιά όχι στα αριστοκρατικά σαλόνια αλλά στην καθημερινότητα και θα δει ότι η Κυπριακή πραγματικότητα έχει αλωθεί πληθυσμιακά. Περισσότερους αλλοδαπούς με τις ιδιαιτερότητές τους βλέπω στις βόλτες μου για περπάτημα παρά Κυπρίους. Όλοι αυτοί που ήλθαν να εργασθούν εδώ ζουν στον κόσμο τους. Η κ. Υπουργός ας τους μάθει να ζουν με τα ήθη και τα έθιμά μας, αυτό πρέπει να κάνει, γιατί σε λίγα χρόνια θα είμαστε μια μειονότητα οι Κύπριοι στην γη μας. Ο δε Πρόεδρος Αναστασιάδης να βάζει Υπουργούν που έχουν επαφή με τον κόσμο και όχι με την κοσμικότητα που ψαχθούνε να θαυμάσουν ανθρώπους εκτός ελληνισμού. Δεν υπάρχουν δικοί μας να θαυμάσει;

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένουμε καλύτερες μέρες ,αν μας κυβερνούν άνθρωποι τέτοιου είδους.....
Προκαλούμε την οργή τού Θεού....

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος να δώσει μετάνοια στον κυπριακό λαό να παλεύει χωρίς νερουλιάσματα για τις Ελληνορθόδοξες παραδόσεις του και την χριστιανική ηθική!!!

Ανώνυμος είπε...

Και στην Ελλάδα θα προχωρήσουν σε αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα αυτοί που έχουν το κουσούρι από όσους δεν το έχουν δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ολοφάνερο γενικά ότι:
Η αδιαφορία του μεγάλου μέρους λαού για τα Ορθόδοξα παραγγέλματα, δίνει την άνεση στους κρατούντες να πορεύονται σύμφωνα με τις νεόφερτες νεοταξίτικες νοοτροπίες...

Εκκλησιαστικός Αντιλαϊκιστής

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα.....

Ανώνυμος είπε...

Επειδή όντως συμβαίνει αυτό που λέει ο Εκκλησιαστικός Αντιλαικιστής, και επικρατεί το "δεν πειράζει" και το "δεν βαρυέσαι" σε μεγάλη μερίδα του λαού, έχουν βρεί πρόσφορο έδαφος και αναπτύσσονται οι διάφορες μορφές πλάνης και παρέκκλισης (οικουμενισμός, αντιχριστιανικοί νόμοι, προβολή διαστροφικών παθών, πολεμική κατά της Εκκλησίας, καταπίεση του θρησκευτικού συναισθήματος, πρόσφατη απαγόρευση θρησκευτικών ακολουθιών, κλπ.) χωρίς έντονη αντίδραση από τον πιστό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το σχόλιο του Ορθόδοξου σχολιαστή 12:34 π.μ.!

Καλή συνέχεια του εύχομαι.

Φιλομακεδόνας