Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, Δεν θα πραγματοποιηθούν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Προστάτιδά μας Αγία Ευφροσύνη.


       Επειδή το ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα δεν θα πραγματοποιηθούν εφέτος οι θρησκευτικές εκδηλώσεις σήμερα Πέμπτη 24-9-2020 και αύριο Παρασκευή 25-9-2020, για την Προστάτιδά μας Αγία Ευφροσύνη.
        Ευχόμαστε σε όλους η Αγία Ευφροσύνη να τους δίνει υγεία, δύναμη και να τους προστατεύει, αλλά και να μας αξιώσει να τιμήσουμε την μνήμη της του χρόνου απαλλαγμένοι από τον covid 19.
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


https://asiloaniatonpatron.gr/%ce%b5%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%cf%85%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%83/
Η Αγία Ευφροσύνη πού εορτάζει αύριο να ευλογεί τον άγιο αυτό τόπο τής δοκιμασίας πολλών συνανθρώπων μας. Επί τη ευκαιρία να προσθέσω καί κάτι ακόμη: Καλό θα ήταν να γίνει στό υπάρχον site μία γενική δυναμική ενημέρωση καί ανασύνταξη στό περιεχόμενό του ( ακόμη και τα ψιλά και άχρωμα γράμματα ούτε πού διακρίνονται... ). Ανασύνταξη, επωφελής μάλιστα σε οικονομικούς πόρους γιά την διάδοση τού έργου του Ασύλου ώστε να προκύψει καί κάποια βοήθεια ανάλογα, τόσο από το Εσωτερικό όσο και από ομογενείς τού Εξωτερικού ).Παλαιότερα βλέπαμε καταθέσεις χιλιάδων ευρώ μηνιαίως στός εφημερίδες για το Άσυλο Ανιάτων. Από κάποια χρονιά και έπειτα όλα αυτά κόπηκαν με το μαχαίρι. Αυτό πρός προβληματισμό... Τώρα το site φαίνεται σε μία πλήρη εγκατάλειψη παρ΄ότι Πρόεδρος είναι μία γνωστή και παλαιά μάχιμος δημοσιογράφος, η κα Καραλή.Συγχωρείστε με γι¨ αυτή την υπενθύμιση αλλά εδώ τρέχουν έξοδα καθημερινά καί το ίδρυμα ασφαλώς θα χρειάζεται βοήθεια !

a