Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας διεγνώσθη με Covid-19


 
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ 
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑ

Ανακοίνωση

11 Νοεμβρίου, 2020

Ανακοίνωση Ύστερα από πρόσφατη διαπίστωση ηπίων συμπτωμάτων κορονοιού κρίθηκε σκόπιμο ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος να μεταβεί στην Αθήνα (Νοσοκομείο Ευαγγελισμός) για την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα. 
Εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλβανίας μάλλον δεν θα ψεκαζόταν με αγιασμό όπως δίδασκε ο πρώην Καλαβρύτων. Παρακαλώ ο Αμβρόσιος να πάει σε όλες τις ΜΕΘ να αγιάσει τους αρρώστους ώστε να επανέλθει η υγεία τους. Μην ξεχάσει φεύγοντας από το Αίγιο να περάσει και από τον διάδοχό του.
Αιγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Ο θεός είναι ο κύριος τής ζωής καί τού θανάτου....μην αφήνετε απ' έξω το θεό,αν εκείνος δέν επιτρέψει κανείς δεν πεθαίνει ή αν Εκείνος επιτρέψει καί σε γυάλα να κλειστεις δε γλιτώνεις...να λέμε ο θεός βοηθός καί ότι περνάει από το χέρι μας....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε Αιγίωτη 5,43μμ είσαι δυσσεβής και προσπαθείς να κοροϊδέψεις τις ευχές που μετέφραζε ο πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος και τον ίδιο τον Αμβρόσιο! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.
Αν δεν πιστεύεις εσύ στο ιαματικό του αγιασμού που λένε οι ίδιες οι ευχές του Ευχολογίου της Εκκλησίας, τουλάχιστον μην προσπαθείς να παρασύρεις και άλλους στην απιστία σου και μην κοροϊδεύεις τόσο φανερά και με τόση δυσσέβεια!
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούμε και τους καλούς ιατρούς. Αλλά ο αγιασμός όταν λαμβάνεται σωστά από πιστούς και με αληθινή πίστη και μετάνοια έχει αυτά που λένε οι ευχές του Ευχολογίου της Εκκλησίας.

Δανιήλ