Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Εμβολισμός κατά της Covid-19

 
Η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ  ξεκίνησε σήμερα τους εμβολιασμούς στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με βάση τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας στην πόλη των Πατρών.

Εμβολιάσθηκαν εκ των πρώτων σήμερα στελέχη και τρόφιμοι της  Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.

Στην αρχή εμβολιάσθηκε ο Διευθυντής κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος, και συνέχισαν: η Προϊσταμένη των νοσηλευτριών κ. Σοφία Τσίχλα, ο ιατρός του Ιδρύματος κ. Ηλίας Δεββές Παθολόγος, η κ. Βουβαλίκη Σοφία εκ μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού, και η κ. Σπυροπούλου Σπυριδούλα εκ των εργαζομένων. Συνέχισαν οι άμεσοι συνεργάτες  κ. Παρασκευή Πετράκη, κ. Ευτυχία Μάστορα και η κ. Διονυσία Νέλλου. Στην συνέχεια εμβολιάσθηκε η συντριπτική πλειοψηφία  των τροφίμων  με την συγκατάθεση των ιδίων και των συγγενών τους.






Την Κινητή Ομάδα Υγείας αποτελούσαν οι : κ. Τσανταρλιώτης, κ. Αποστολοπούλου και η κ. Χαλκιοπούλου, τους οποίους ευχαριστούμε για την άψογή συνεργασία, τον επί ώρες με ευσυνειδησία εμβολιασμό των τροφίμων, καθώς και για την στοργή, την ανεκτικότητα,  και την αγάπη, την οποία επέδειξαν προς όσους εμβολιάσθηκαν.  

Σε όλους μας είναι γνωστό ότι η πανδημία της covid-19 που ταλαιπωρεί τον πλανήτη, και την πατρίδα μας επί 10 μήνες, έδειξε ότι η πιο ευάλωτη ομάδα πληθυσμού, είναι τα άτομα μεγάλης ηλικίας. Όλοι γνωρίζουν πως τα άτομα τα οποία μπήκαν κυρίως στα νοσοκομεία, και στις Μ.Ε.Θ ατυχώς  σε υψηλό ποσοστό, δεν βγήκαν από τα νοσοκομεία. Οι συνάνθρωποί της μεγάλης  ηλικίας συνδέονται με τη γήρανση του ανοσολογικού συστήματος, και με την επέμβαση ή συνύπαρξη και άλλων παθολογικών καταστάσεων δημιουργούν άσχημα αποτελέσματα και κάποια ελπίδα καταπολέμησης είναι ο εμβολιασμός.

Η Μ.Φ.Η. «Η Αγία Σκέπη» με την φροντίδα της Εφόρου του ιδρύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατάφερε ως σήμερα να βγει αλώβητη χωρίς κανένα κρούσμα στους τρόφιμους. Σε αυτό συντέλεσαν τα αυστηρά προστατευτικά μέτρα τα οποία το Ίδρυμα άρχισε να εφαρμόζει προτού οι αρμόδιες Αρχές τα ανακοινώσουν. Τηρήθηκε όλη αυτή την μακρά περίοδο με αυστηρότητα ότι όριζαν οι εντολές της Περιφέρειας και του ΕΟΔΥ. Αξιοσημείωτο ότι σε συνεχείς ελέγχους ουδεμία παρατήρηση έγινε από τα κλιμάκια Ελέγχου.

Σήμερα οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλο το Προσωπικό του Ιδρύματος το οποίο όλη αυτή την επίπονη περίοδο των δέκα μηνών με θυσίες δυσβάστακτες πέρα από προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις στάθηκε στο ύψος της υψηλής αποστολής του.

Επί 21 μέρες ακόμα που θα γίνει η δεύτερη δόση το εμβολίου ας είμαστε στις επάλξεις του αγώνα.

Είθε η Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου, οι Αρχιερατικές ευλογίες του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, και οι πρεσβείες του ιδρυτού μας π. Γαβριήλ Αθανασιάδη να μας προστατεύουν.

Με τιμή
Αναστάσιος Κωστόπουλος







































48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχετε παχύνει πολύ ή μου φαίνεται;;;
Όπως και να έχει: κοιτάξτε να αδυνατίσετε χωρίς καθυστέρηση.
Είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία σας.

Φευγαλέος αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Κράτα γερά και υπεύθυνα. Οι ζωές των ανθρώπων ότι το πολυτιμότερο.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχει παρενέργειες και ό,τι παρενέργειες έχει το εμβόλιο να μας πεις με λεπτομέρειες με κάθε ειλικρίνεια.
Καλή υγεία να 'χεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολλές φωτό μας βοήθησαν να εμπεδώσουμε ότι έγιναν τα εμβόλια σωστά..... πάντα να είστε υγιείς.

Δημήτρης Ρόδης είπε...

π. Στυλιανὸς Καρπαθίου: Ἡ ἀπόφαση τῆς ΔΙΣ γιὰ τὴ στήριξη τοῦ ἐμβολίου ἔρχεται σὲ πλήρη ἀντίθεση μὲ τὴν διδασκαλία τῆς Ἐκκλησίας. Τὰ ἐμβόλια κατὰ τοῦ covid-19, ἐργαστηριακῶς προέρχονται ἀπό ἀνθρώπινα ἐμβρυικὰ κύτταρα (ἐκτρώσεις), τὰ ὁποῖα λήφθηκαν ἀπὸ τὸ νεφρὸ ἑνὸς ὑγιοῦς θήλεως ἐμβρύου.

Ἀνοικτὴ Ἐπιστολὴ τοῦ πατρός Στυλιανοῦ Καρπαθίου, πρὸς τὴν Ἁγία καὶ Ἱερὰ Σύνοδο τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος.

Πρός προβληματισμόν όλων μας, η επιστολή του πατρός εδω. η επιστολή του πατρός εδω

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΑΣΟ.ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 24 Ιανουαρίου 2021 - 1:46 μ.μ.

κ. Ρόδη
Σεβόμουν τον π. Στυλιανό όταν προ πολλών ετών από τηλεοράσεως ομολογούσε θέματα πίστεως.
Με στενοχωρούν οι αντιεπιστημονικές και αντιεκκλησιαστικές απόψεις τις οποίες σήμερα μεταφέρει.
Ο Ψαλμωδός με διδάσκει μη πεποίθατε επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστιν σωτηρία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ρόδη Αγία ονομάζουν μόνο την σύνοδο της Κων/πολις και όχι της Ελλάδας.
Όταν κάνουν εμβόλιο οι Ναυπάκτου, Πειραιώς, Ιωαννίνων, Σπάρτης κλπ ο Καρπαθίου να σταματήσει να αερολογεί. Μετά την γραφικότητα ο άνθρωπος πάει προς την ….

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου αντιεκκλησιαστικές και αντιεπιστημονικες απόψεις δεν εκφέρει ο π. Στυλιανός.
Προφανώς ο κ. Κωστοπουλος δεν διάβασε ολόκληρο το κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Σας αξίζουν συγχαρητήρια κ. Κωστόπουλε γιατί πρώτος δείξατε το παράδειγμα με τον εμβολιασμό σας. Στόχος σας πρέπει να είναι η άμυνα των ανθρώπων μας που φιλοξενούνται στην Αγία Σκέπη. Έχω μήνες να δω την μητέρα μου. Δεν ανησυχώ γιατί γνωρίζω ότι πρώτος ως διευθυντής και όλο το προσωπικό σας προστατεύουν τους ανθρώπους μας. Με αγωνία προσμέναμε και εμείς να γίνει ο εμβολιασμός. Κατορθώσατε να είναι στην Πάτρα το πρώτο ίδρυμα και σας ευγνωμονώ για αυτό. Προ του μεσημεριού επικοινώνησα τηλεφωνικά με την μητέρα μου και με πληροφόρησε για την όλη διεργασία. Από αυτό τον χώρο μεταφέρω τις ευχαριστίες μου και στην κ. Πετράκη που όλη την μέρα και την νύχτα προσέχει τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Γ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είναι εξαίρετος γιατρός και θεολόγος.
Αν έχουν τα κότσια ας απαντήσουν οι επικριτές του στο κείμενό του με θεολογικά και εκκλησιαστικά επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

«Άφρον, ταύτη τη νυκτί την ψυχή σου απαιτούσιν από σου» Με αυτά τα επιτιμητικά λόγια απευθύνεται ο Θεός προς τον Κωστόπουλο για την πράξη του αυτή, τον αποκαλεί άφρονα, δηλαδή άνθρωπο που δεν έχει τα λογικά του.
Είσαι άφρονας, διότι είδε τον εαυτό του αιώνιο και αθάνατο στο κόσμο τούτο και έκανε την αντίχριστη ένεση που μπήκε μέσα σου το τσιπάκι με τον αντίχριστο εωσφόρο. .
Ο άφρονας Κωστόπουλος ας γίνει για όλους μας παράδειγμα προς αποφυγή και αν τύχει η ζωή μας να ταυτίζεται με αυτόν, ας αλλάξουμε πορεία ζωής, αφού γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της. Από το σκότος να πορευθούμε προς το αληθινό φως του κόσμου που είναι ο ζωοδότης Χριστός και όχι το καταραμένα εμβόλια.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι πικρή.Σωστα τα λέει ο π.Παναγιωτης Ροδης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φωτογραφία πέφτει...
Σεμνά και ταπεινά...

Ανώνυμος είπε...

Τα όσα διά στοιχείων καταγγέλει ο π.Στυλιανός είναι πολύ σοβαρά.
Το φαιδρό σχόλιο του 2:38 και οι αυθαίρετες κρίσεις του ιστολόγου για τον εκλεκτό επιστήμονα ιερέα δεν μπορούν επ ουδενί να απαξιώσουν τα όσα γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα του παιδιού ήταν μια ωραία εκπομπή στο ραδιόφωνο. Εδώ άλλα διαβάζουν και άλλα καταλαβαίνουν . Γράφει ο 4.18 πως τα λέει σωστά ο π. Παναγιώτης Ρόδης. Επειδή τον γνωρίζω και τον εκτιμώ ως ένα σπουδαίο ΘΕΟΛΟΓΟ και ευσυνείδητο κληρικό ανέτρεξα να δω τι γράφει. Ο 4.18 δεν διάβασε ότι τα γράφει ο Δημήτρης Ρόδης και ΟΧΙ ο π. Παναγιώτης. Στα σχόλια γράφουν αρες μάρες κουκουνάρες οι αναγνώστες. Αλλά δεν περιμένω καλύτερο επίπεδο από δαύτους.
Νίκος Κλαουδάτος

Ανώνυμος είπε...

Ο επιστήμονας ιερέας 5.03 μπορεί να γράφει μυθιστορήματα κανένας δεν του το αφαιρεί το δικαίωμα. Αυτό τον καιρό πολλοί τρέχουν για κάποιες εξτρά εμφανίσεις. Πάντα μου άρεσαν τα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας!! αλλά μόνο για να τα παρακολουθώ και όχι να τα ακολουθώ.
Νίκος Κλαουδάτος

Ανώνυμος είπε...

O Κωστοπουλος εμβολιαστηκε για ένα και μόνο λόγο.... Για να μπαίνει στα αεροπλάνα αφοβα

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας τις ειδήσεις των 6 στην ΕΡΤ είδα το τι έγινε στον Βόλο σε ένα ακόμα γηροκομείο. Να μας φυλάει ο Θεός από αυτούς που μιλούν και θέτουν την ζωή των άλλων σε κίνδυνο. Η ζωή των γονιών μας δεν είναι για τα παιχνίδια σας. Καλά έκανε ο κ. Κωστόπουλος και προχώρησε σε όσους επιθυμούσανε να κάνουν το εμβόλιο. Μεταξύ αυτών έδωσα και εγώ την συγκατάθεσή μου και τώρα κάπως έχω ησυχάσει.
Αυτό που διάβασα στην ηλεκτρονική σελίδα στο ΒΗΜΑ ας συνετίσει όλους τους επικίνδυνους και ανεύθυνούς.

«Συναγερμός σε γηροκομείο στο Βόλο: 35 κρούσματα κοροναϊού – Στο νοσοκομείο 11 ηλικιωμένοι | tovima.gr
Εντοπισμός άνω των 30 κρουσμάτων του νέου κορωναϊού στο Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων, Αγία Κυριακή, στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, 12 Αυγούστου 2020.

Τριάντα πέντε κρούσματα σε τροφίμους και εργαζόμενους έχουν καταγραφεί στο Σουρλίγκειο Ίδρυμα σύμφωνα με τους δύο δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις 22 και 23 IΙανουαρίου.

Επί συνόλου 37 τροφίμων και 11 εργαζομένων θετικοί στον κοροναϊό βρέθηκαν 28 τρόφιμοι και επτά εργαζόμενοι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση του Ιδρύματος. Από το σύνολο των θετικών κρουσμάτων των τροφίμων, 11 εξ αυτών νοσηλεύονται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Χριστέ μου βοήθα τους ανθρώπους μας και φώτιζε τον Διευθυντή της Αγίας Σκέπης να τους προστατεύει με τους τρόπους που η επιστήμη υποδεικνύει και όχι όπως επιθυμεί η κάθε «Αθανασία του Αιγάλεω».

Ανώνυμος είπε...

Οσοι γράφουν ότι οι απόψεις του π. Στυλιανού Καρπαθίου είναι "αντιεπιστημονικές", θα έπρεπε να αναφέρουν συγκεκριμένα στοιχεία και να τις αντικρούσουν.
Σημειωτέον ότι ο π. Στυλιανός χρησιμοποιεί και τις απόψεις του γνωστού Ιολόγου Luc Montagner, ο οποίος ήταν Διευθυντής του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία και έχει λάβει και Βραβείο Νόμπελ για τις έρευνες του σχετικά με τους ιούς.

Ανώνυμος είπε...

Προτρέχεις κε Κλαουδάτε. Τόλμα να αναιρέσεις τα όσα γράφει ο π.Στυλιανός που είναι και γιατρός και θεολόγος και ιερέας.
Εδώ σε θέλω μάστορα! Και όχι να απαξιώνεις με τέτοιο τρόπο τον ιερέα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλάει η Εκκλησία και δίνουν το παράδειγμα οι ιεράρχες μας καλό θα να σιωπούν οι μεμονωμένοι κληρικοί και λαϊκοί. Ακόμα θα πρότεινα τα ιατρικά τους συμπεράσματα να τα στέλνουν στην Ιερά Σύνοδο και όχι να τα δημοσιοποιούν για να προκαλούν σύγχυση σε όλους εμάς. Είναι να λυπάται κάθε πιστός για την κατάντια φονταμελιστών ιερέων που προδίδουν και την ιεροσύνη τους και τους άλλους επιστημονικούς κλάδους που ορκίσθηκαν ότι θα υπηρετούν. Δεν ακούω κανένα παρά μόνο τους Ιεράρχες μας.
Όσο περισσότερο γράφουν εναντίον του εμβολίου τόσο περισσότερο επιθυμώ να εμβολιασθώ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία απορία για τον διαχειριστή και το απαράδεκτο σχόλιο κατάκρισης του π. Στυλιανού:

Με τί επίπεδο ιατρικών γνώσεων κρίνετε και κατακρίνετε τον Ιατρό π. Στυλιανό Καρπαθίου;
Απλά με τις απόψεις των "προοδευτικών" ή των κυβερνητικών;

Ανώνυμος είπε...

Αντιπαρέρχομαι τα μικροπρεπή σχόλια γνωστών μεμονωμένων συμπολιτών.
Συγχαίρω τον αξιότιμο κύριο Κωστόπουλο διότι με την πράξη του αυτή ανοίγει δρόμους και μας προτρέπει να συνεχίσουμε στα αχνάρια του.
Ελπίζω σύντομα να με αξιώσει ο Αγιος Δημήτριος προστάτης μας εδώ στην Θεσσαλονίκη να κάνω και εγώ το εμβόλιο για να μην κινδυνεύσουν εξαιτίας μου συνάνθρωποί μου.
Δημήτριος Κεχαγιόγλου

Ανώνυμος είπε...

Μου προκάλεσε εντύπωση 6,52 ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκες. Ο Κωστόπουλος ταξίδευσε όπως μας έχει δείξει πολλές φορές από πέρυσι με αεροπλάνο δεν τον είδα να φοβάται. Δεν το αποκλείω να έχει ταξιδεύσει και αλλού χωρίς να μας το πει. Αν φοβόταν δεν θα πήγαινε δεξιά και αριστερά. Έχω ακούσει από γνωστό του ότι μόνιμα λαμβάνει όλα τα μέτρα. Το έγραψε και εδώ. Τι να φοβάται άραγε… καντο ποιο λιανά μην αμολάς κάτι χωρίς στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια εμβολίστηκε ο κ. Κωστοπουλος;; δεν τον βλέπουμε στις φωτογραφίες..

Ανώνυμος είπε...

Πειραιώς: «Η πρόοδος της επιστήμης που διακονεί τον άνθρωπο είναι πάντοτε Ευλογία και δωρεά του Θεού»

Τώρα ποιόν να ακούσω τον π. Στυλιανό ή τον μέγα και περισπούδαστο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ τον αντιοικουμενιστή και υπέρμαχο της Ορθοδοξίας ο οποίος όταν έκανε το εμβόλιο είπε στο δελτίο τύπου της Μητροπόλεως

(Ευχαρίστησε θερμά τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ.Βασίλειο Κικίλια, τον Πρόεδρο και τα στελέχη του ΕΟΔΥ «για την δυναμική τους συνεισφορά στην προσπάθεια ανακτήσεως της ελευθερίας του ιδρύματος, το οποίο περιθάλπει επί 130 χρόνια με πολύ αγάπη τα πρόσωπα της Γ΄ και Δ΄ ηλικίας στα οποία οφείλουμε την βιωσιμότητα της πατρίδας μας.
«Η πρόοδος της επιστήμης που διακονεί τον άνθρωπο και τις αξίες της ζωής είναι πάντοτε Ευλογία και δωρεά του Θεού», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.
Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία του εμβολιασμού του, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκαρδίως τον επικεφαλής της ομάδας του Ε.Ο.Δ.Υ. κ.Εμμανουήλ Παπαγεωργίου. «Είμαι ευγνώμων γιατρέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Εύχομαι να έχετε δύναμη για το σπουδαίο αυτό έργο που κάνετε», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, προσφέροντάς του στην συνέχεια ως Ευλογία μία Εικόνα του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.)

Σας ευχαριστούμε Άγιε Πειραιώς γιατί βάλατε στην θέση τους τους συνωμοσιολόγους. Σας ευχαριστούμε κ. Κωστόπουλε για τους ίδιους λόγους.

https://imp.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%8e%cf%82-%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b7/

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω ότι ο φίλος Τάσος κάνει λογοκρισία στα σημειώματα που του στέλνουν. Με την ελπίδα ότι θα δει την δημοσιότητα το γράφω.

Τον γνωρίζω από 18 ετών μέχρι και σήμερα. Έχει ως προσωπικότητα και αυτός τις δικές του ιδιομορφίες και τα ελαττώματά του. Στον χώρο μας ένα από τα ελαττώματα είναι η ειλικρίνεια. Αν πεις ότι πιστεύεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε κάνουν αποσυνάγωγο. Πόσους θυμάμαι φίλους και συναγωνιστές που τους έδιωξαν. Το κατηγορητήριο δεν συμπορευθήκανε σε όλα μαζί τους. Είχαν άποψη και αυτό είναι κακό πράγμα είναι «αμαρτία». Έπρεπε να φύγουν για να μην χαλάσουν την σούπα μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο φίλος Τάσος πέρασε μπόρες και τσουνάμι γιατί τολμούσε να μιλήσει ή με τον δικό του τρόπο να ταράξει τα λιμνάζοντα βουρκόνερα. Αρκετές φορές είχε δίκιο μερικές έπεσε έξω. Έτι και τώρα με ειλικρίνεια δούλεψε επιστημονικά στην Αγία Σκέπη ανοίγοντας στο περιβάλλον μας του τον ασκό του Αιόλου. Αφού στο θέμα υπάρχουν πολλές υπεύθυνες και ανεύθυνες γνώμες. Θα μπορούσε στο θέμα του εμβολίου να κρατήσει θέση σιωπής. Έτσι κάναμε πολλοί. Πήγα την μητέρα μου το έκανε και δεν το γνωρίζει κανένας. Δεν έχω την διάθεση να ακούσω του κάθε ανειδίκευτου την άποψη. Άποψη με δόσεις υπερβολής, βλακείας ανευθυνότητα κλπ. Ο φίλος Τάσος το έκανε το εμβόλιο όπως όταν έλθει η ώρα μου θα το κάνω και εγώ με την σύζυγο. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν θα το πω ενώ αυτός αξιοπρεπώς το ανακοίνωσε. Εδώ πάει αυτό που βλέπαμε στις ταινίες «μην κτυπάτε τον πιανίστα» σταματήστε και αφήστε τον πιανίστα Κωστόπουλο να κάνει το σωστό που πιστεύει «ηλικία έχει». Συνέχισε φίλε Κωστόπουλε να είσαι «πάντα ο ίδιος» αυτή η γνησιότητά σου σε κάνει να διαφέρεις, γι’ αυτό όταν οι «άλλοι» δεν βλέπουν σου σφίγγουμε το χέρι που μιλάς εσύ για μας.

Αν το δημοσιεύσεις σε ευχαριστώ αν όχι δεν θα σε κακολογήσω.

Ανώνυμος είπε...

10:46... Δεν μας ενδιαφέρει εάν θα κάνεις το εμβολιο εσύ και η σύζυγος σου... Γιατι πρέπει ανώνυμε 10:46 να κάνεις έστω και ανώνυμος... γνωστές τις προθέσεις σου?

Ανώνυμος είπε...

Ο φονταμενταλιστής ανώνυμος 9:01 μ.μ. που δεν θέλει ν΄ ακούγονται και να δημοσιοποιούνται οι επιστημονικές και θεολογικές απόψεις των κληρικών και θεολόγων, δεν είναι σωστό να βλέπει τον δικό του φονταμενταλισμό σε ανθρώπους δεν έχουν φονταμενταλισμό.
Φοβάται την αλήθεια, γι΄αυτό με το "κάλυμμα" της σύγχυσης δεν θέλει ν΄ ακούγονται δημόσια οι αλήθειες που φοβάται.
Τόσο ..."ελεύθερο" πνεύμα είναι ο ανώνυμος!!!

Σκεπτόμενος Χριστιανός

Ανώνυμος είπε...

Ναι στον εμβολιασμό γενικά του πληθυσμού. Μπράβο στον κ. Διευθυντή που πρώτος το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε κ. Κωστόπουλε για τις προσπάθειες σας ώστε να κάνουν σύντομα το εμβόλιο οι τρόφιμοι σας. Πολλά περισσότερα συγχαρητήρια διότι όχι μόνο μεριμνήσατε αλλά και πρώτος δείξατε το καλό παράδειγμα. Η Παναγία να σκεπάζει το ίδρυμα, και επάξια να συνεχίστε την φωτισμένη διεύθυνσή σας για να νιώθουμε ασφάλεια.

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7035966/synagermos-se-girokomeio-sto-marousi-40-krousmata-eichan-oloi-emvoliastei

Ανώνυμος είπε...

Μην ακούς κανένα. Το εμβόλιο οδηγεί στην ελευθερία μας να δούμε φίλους γνωστούς κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:57 μ.μ. αν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο κάντο και με γεια σου και χαρά σου.
Ο γενικός πληθυσμός όπως και ο καθένας θα αποφασίσει μόνος του προαιρετικά αν το κάνει.
Και δεν θα ακούει τους κυβερνητικούς παπαγάλους!
Θα ακούει όλες τις απόψεις και όλες τις ειδήσεις για το εμβόλιο για να κρίνει και να αποφασίσει αν θα πρέπει να το κάνει ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε τι το νέο προκαλεί την περιέργεια και τον φόβο. Μετά όλα καλά και όλοι μαζί και ενωμένοι. Σε λίγο καιρό οι μυθομανείς θα βρουν άλλα να ασχοληθούν.
Κάποτε έλεγαν για τις πλαστικές κάρτες τώρα τίποτα. Κάποτε έλεγαν δεν αλλάζω ταυτότητα, τώρα την αλλάζουν με ευκολία. Κόπτε έλεγαν ήλθε ο αντίχριστος αγοράστε φακές, φασόλια για να υπάρχουν. Ακόμα τον περιμένουν. Τόσο τους κόβει τόσα λένε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εργαζόμενος σε νοσοκομείο έκανα την Παρασκευή και το 2ο εμβόλιο. Δεν έπαθα τίποτα. Είμαι μια χαρά. Από την Παρασκευή 27 Ιαν θα είμαι χωρίς φόβο να κολλήσω εγώ. Σήμερα όταν ακούω τις διαφορετικές απόψεις των αντιθέτων γελώ μαζί τους. Δόξα τον Θεό που δεν τους άκουσα.

Ανώνυμος είπε...

Μια απλή ενημέρωση και αμέσως οι επιθέσεις. Είστε για κλάματα. Να πάτε στον πνευματικό σας και να δείξτε το κείμενο του ιστολόγου και την επίθεσή σας για να καταλάβει και από τα δύο ποιοι είστε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την περίοδο κάνουν στους 83 και πάνω. Είσαι τόσο μεγάλος και μικροφέρνεις. Το μόνο λάθος σου ότι αποκάλυψες πως γέρασες ενώ σε περνούν για νέο. Παππού Αναστάσιε να ζήσεις!!!!

Unknown είπε...

Όλοι εσείς που ξέρετε τον π. Στυλιανό Καρπαθίου για πείτε μου ποιοι φυγατε χωρίς ψυχοφαρμακα ενώ μπορεί να εισασταν καλά εγιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά και να χτειζει ναό στον Βύρωνα χωρίς άδεια οικοδομής με πρόστιμο 200;000;00 ευρώ και αυτός τώρα κρίνει την Ιερά σύνοδο

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία να έχει. Με το καλό να δημιουργηθούν τα αντισώματα για να μην σας προσβάλει η ύπουλη αυτή πανδημία. Υπομονή όλα θα πάνε καλά με την βοήθεια του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Έτρεξαν να βρουν λιθάρια και κοτρόνες να πετάξουν εναντίον του κ. Κωστόπουλου. Σήμερα την σκυτάλη την έλαβε ο Μητροπολίτης Τριπόλεως.
Να τι γράφει η σχετική είδηση:
Εμβολιάστηκαν σήμερα, κατά του κορονοϊού οι τρόφιμοι, καθώς και το προσωπικό του Δεκάζειου Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.
Πρώτος δείχνοντας το παράδειγμα εμβολιάστηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα πλαίσια των υγειονομικών διατάξεων για την τρίτη ηλικία και ιδιαιτέρως όσων φιλοξενούνται σε Ιδρύματα.

Καιρός οι παρεκλησιαστικές κλίκες να κλείσουν τα στοματά τους και να ακούσουν την ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
π. Νεόφυτος

Ανώνυμος είπε...

την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Μεταξύ των εμβολιασθέντων ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευστάθιος,

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων εμβολιάστηκε κατά του ιού Covid-19 την τ Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
Τι έχουν να που οι πολέμιοι τώρα. Αυτά που έγραψαν στον κ. Κωστόπουλο θα τολμήσουν να τα γράψουν στους Μητροπολίτες επώνυμα.
Όχι γιατί είναι δειλοί.
π. Νεόφυτος

Ανώνυμος είπε...

Να τι είπε η Εκκλησία διά του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου.
"Δεν έχουν κανέναν λόγο να μας ξεγελάσουν" είπε για όσους επιστήμονες κάλεσαν οι Ιεράρχες στην επιτροπή.
"Το συμπέρασμά μας ήταν πως το θέμα δεν είναι θεολογικό ούτε εκκλησιαστικό, αλλά θέμα υγείας, άρα άλλοι είναι αρμοδιοι. Δεν μπορεί να βγει η Εκκλησία με σημαία αντι-εμβολιαστική" σημείωσε.
"Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς αλλά δεν πρέπει να είμαστε και καχύποπτοι. Να μάθουμε να εμπιστευόμαστε όσους έχουν την ειδική γνώση" πρόσθεσε.
Για τις ενστάσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων σχετικά με τα έμβρυα στα εμβόλια ο Μητροπολίτης Μεσογαίας απάντησε πως "κάναμε βιαστική μελέτη λόγω χρόνου. Μπήκαμε στα κείμενα του Βατικανού κλπ. Άποψή μας είναι πως δεν είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει την Σύνοδο. Δεδομένου πως στα εμβόλια της Pfizer & Moderna δεν περιλαμβάνουν" κι έδωσε διευκρινίσεις γιατί δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια.

Μετά από αυτά οι σκέψεις μου είναι:
Να κλείσουν το στόμα τους τα παπαγαλάκια του αιρετικού Βατικανού που τα βάπτισαν Ορθόδοξα. Να ζητήσει συγνώμη ο Μητροπολίτης που μας παραπλάνησε και οι ρασοφόροι που μας εξαπάτησαν.

Κάθε μέρα που περνά οι μετοχές δικαίωσης του Κωστόπουλου μεγαλώνουν.
Όσοι των σπίλωσαν να ζητήσουν συγνώμη επώνυμα.
Μένιος Σπυρόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα τα μεγάλα μυαλά είναι τα Στεργια, τα Καρπάθια και τα Ξολουδάκια, αυτοί κουμαντάρουνε αφελείς που τους ακούν. Υπάρχουν και σήμερα όργανά τους που προτιμούν να πεθάνουν για ανόητες γνώμες άμυαλων ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Φιλότιμες προσπάθειες επί 12 χρόνια για την Ορθοδοξία, την Πατρίδα, τα ιερά και τα όσια της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι έπαθαν αυτοί που πολεμούσαν το εμβόλιο. Τόσοι εμβολιασμοί Αρχιερέων και δεν μιλάνε. Μπορεί να είδαν ότι και ο Κωστόπουλος είναι μια χαρά και να το έκαναν ή να προγραμμάτισαν να το κάνουν. Άξιζαν οι πολλές φωτογραφίες σου ιστολόγε. Έκανες καλή δουλειά. Πολλοί αρνητές άλλαξαν άποψη.