Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΆ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΡΩΝ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΆ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΡΩΝ.
( ΚΥΡΙΑΚΉ 7 ΜΑΡΤΊΟΥ 2021)

ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ  31 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΊΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΧΟΝΤΑΣ ΑΝΆΓΚΗ. !!!!!
 42 ΆΤΟΜΑ ΠΡΟΣΉΛΘΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΆΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. !!!!

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ....











10 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Σας συγχαίρω για την συγκέντρωση αυτής της ποσότητας μονάδων αίματος σε μια εποχή δύσκολη. Μπράβο σε όλους τους ενορίτες που τους αξίζει ο έπαινος. Γι’ αυτή τους την προσφορά ο Κύριος θα τους ανταμείψει. Οι ενορίτες αυτού του Ναού πάντα πρωτοστατούν σε έργα αγάπης.

Ανώνυμος είπε...

Οι ιερείς να κατηχούν περισσότερο τον λαό για την ανδρική ενδυμασία και την γυναικεία ενδυμασία σύμφωνα με τον λόγο της Αγίας Γραφής και των Αγίων.

Ανώνυμος είπε...

Η Αγία Μαρίνα δείχνει τον δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα της ένδυσης το έχασε η Εκκλησία. Τώρα εσύ αντί να επαινέσεις την προσφορά του αναντικατάστατου αίματος κρίνεις κάτι που σήμερα είναι στην ημερήσια διάταξη. Δεν με πειράζουν τα παντελόνια αλλά οι κακοί χαρακτήρες.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον διαχειριστή που έβαλε το απαίσιο σχόλιο 9,35πμ που κατηγορεί άδικα, τον Χριστιανό που απλά έθιξε το ζήτημα της σωστής ένδυσης!
Και μετά μιλάει ο διαχειριστής για την ...δειλία των καλών, σε άλλα ανάρτηση του. Όταν ο ίδιος βάζει απαίσια σχόλια που κατηγορούν αντιχριστιανικά αυτούς που απλά μας υπενθυμίζουν τον θείο λόγο!!!
Ντροπή στον διαχειριστή.

Ανώνυμος είπε...

Τις διδασκαλίες να τις κάνεις όταν γνωρίζεις. Το παντελόνι από πότε έγινε ανδρικό ένδυμα; Ποτέ δεν ήταν στην Ορθόδοξη παράδοση. Στην Ελλάδα το φέραν μετά την απελευθέρωση του 21 οι Φράγκοι. Ψάξε να δεις, πως τότε οι εκκλησιαστικοί άνδρες, τα κατακρίνουν διότι διακρίνονται επίμαχα σημεία του ανδρισμού. Σήμερα λοιπόν το παρουσιάζουν ως ανδρικό ένδυμα. Αν θέλεις να είσαι ακραιφνείς Ορθόδοξος να αρχίσεις μάχη εναντίον του επαίσχυντού και σεξουαλικού ανδρικού παντελονιού και μετά προχώρα και στις γυναίκες. Πρόσεξε διότι αν φοράς παντελόνια κατά το Δευτερονόμιο θα σε κάνει εμετό ο Κύριος. ‘’Οὐκ ἔσται σκεύη ἀνδρὸς ἐπὶ γυναικί, οὐδὲ μὴ ἐνδύσηται ἀνὴρ στολὴν γυναικείαν, ὅτι βδέλυγμα Κυρίῳ τῷ Θεῷ σού ἐστι πᾶς ποιῶν ταῦτα.’’

ΥΓ. Σπουδαίο το έργο της ενορίας παρά τις παραφωνίες παντελονοφόρων βδελυγμάτων. (αναφέρομαι σε σχολιαστές που φορούν παντελόνι)

π. Ιωσήφ

Ανώνυμος είπε...

"π.Ιωσήφ"
Όλοι οι παραδοσιακοί κληρικοί μας εγνωσμένου κύρους δεν είπαν το παραμικρό για τους άνδρες που φορούν παντελόνι ,ότι είναι κάτι κακό. Εσύ πώς τολμάς και κατηγορείς το ανδρικό παντελόνι;
Από πού το έβγαλες ότι δεν είναι κακό και "σεξουαλικό"!!!;;
Το ίδιο και οι ιεροκήρυκες και μεγάλοι θεολόγοι, δεν είπαν τίποτα κακό για τα παντελόνια ότι είναι κάτι κακό και ότι δεν είναι ανδρικό ρούχο.
Οι απόψεις σου είναι πρωτοφανέρωτες και σωριάζονται κάτω.
Το Μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή ρώτα να μάθεις τί συνήθεια έχει για τις παντελονοφορούσες, όπως και άλλα Μοναστήρια παραδοσιακά.

Ανώνυμος είπε...

Έχει μπερδέψει φαίνεται ο 9:05 μ.μ. το προκλητικό κολλάν με το παντελόνι. Το κολλάν μόνο μπορεί να πει κανείς ότι είναι και για τους άνδρες μη πρέπον.

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο για την ενδυμασία.

https://agonistes.gr/2017/08/28/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5/

Ανώνυμος είπε...

Πάτερ τί ήθελες να φορούν οι άνδρες, φούστα γυναικεία; Άλλο και τούτο πάλι!
Πρώτη φορά ακούω κληρικό να κατηγορεί τους άνδρες που φορούν τα ανδρικά παντελόνια!!! Τρικυμία εν κρανίω...
Αλλά αυτά παθαίνουν όσοι ιερείς μιλούν "εκ κοιλίας" και όχι με βάση τους σύγχρονους Γέροντες και έγκριτους Πνευματικούς και ιεροκήρυκες που ακολουθούν την αγία Παράδοση!