Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Περί της υγείας του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και αντιμετωπίζοντας ήπια τα συμπτώματα του κορονοϊού παρέμεινε στην οικία του, υπό την καθοδήγηση των ιατρών του.
Σήμερα το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς του να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου για πιο άμεση παρακολούθηση.
Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό.
 
Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας
της  Ιεράς  Μητροπόλεως

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταχεία ανάρρωση Δέσποτα...

Ανώνυμος είπε...

Να ευχηθώ ταχύτατη ανάρρωση στον π. Κοσμά.
Ας ελπίσω να μην το σκάσει όπως κάνουν τα ποντίκια που φεύγουν πρώτα από το πλοίο και εξηγώ την σκέψη μου. Να μην φύγει για κάποιο καλό νοσοκομείο της Αθήνας ή της Πάτρας αλλά όπως οι δεκάδες ντόπιοι να καθίσει εδώ στο Αγρίνιο να δώσει την μάχη. Είναι ένας από μας και όχι κάποιος που αξίζει περισσότερα από τον ψαρά ή τον βοσκό του ποιμνίου του.

Ανώνυμος είπε...

Κοσμάς διασωληνωθηκε κ μεταφέρεται Αθήνα

Ανώνυμος είπε...

Μα πως το ανέχθηκε να πάει στην Αθήνα τι περισσότερο έχει από τον πατέρα μου που πέθανε στο Αγρίνιο ακολουθώντας τις υποδείξεις του δεσπότη. Κρίμα και στα μέρη μας υπάρχουν ανθρώπινες ζωές πολλών ταχυτήτων. Χαμένος πήγε ο πατέρας μου που δεν έκανε το εμβόλιο. Η μάνα μου το έκανε και είναι ως τώρα μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα στο agrinionews.gr:
(Διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό ο Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς
O Mητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς διασωληνώθηκε και έχει διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός». ….. Δεν είναι κρυφό πως ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που είναι ανεμβολίαστος, υπήρξε αρνητικός εξ αρχής στο να εισαχθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα παρά τις εισηγήσεις ιατρών και εκκλήσεις οικείων του.)

Να έλθει όπως θέλει στο Αγρίνιο στο σπίτι του. Πως θα μας δει στα μάτια αν γίνει καλά όταν άλλοι έφυγαν από την ζωή ακολουθούντος τα κηρύγματα του;;;;;; Μας χώρτασαν από λόγια και τώρα τρέχουν να σώσουν το σαρκίο τους.
Γιάννης Καρβέλης

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Πορφύριος κοντά του

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Ο Θεός που άκουσε τις προσευχές αγνών ψυχών και συνέβαλλε ώστε ο Σεβασμιώτατος να δεχθεί να νοσηλευθεί, είναι δυνατός να τον κρατήσει στην ζωή και να τον κάνει πάλι πλήρως υγιή και ακμαίο για να συνεχίσει την προσφορά του στην Εκκλησία μας για πολλά χρόνια ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή αλλιώς ότι να ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Σε σχόλιο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ διαβάσαμε ότι ο μητροπολίτης καθυστέρησε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο γιατί φρόντιζε την τυφλή αδελφή του που και αυτή νόσησε.
Όσο για σένα κύριε Καρβέλη ο Θεός να σε ελεήσει. Ζήτα το έλεός Του γιατί δεν σε βλέπω καλά...