Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Α!!! ξέχασα οι Πατρινοί είναι εκτός Νόμου.

Αυτά που θα διαβάστε παρακάτω ως είδηση έγιναν στο μακρινό για μας Χονγκ Κονγκ.:

«Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος στο Χονγκ Κονγκ είχε την φαεινή ιδέα να γιορτάσει τα γενέθλιά του με πάρτυ στο οποίο συμμετείχαν 170 άτομα.

Σήμερα όλοι οδηγήθηκαν στις κυβερνητικές εγκαταστάσεις για 21 ημέρες καραντίνα. Μεταξύ των 170 ατόμων, 20 βουλευτές και 10 μεγαλόσχημοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι...»

Στο Ελλαδιστάν τι θα γινόταν;;

Ότι και όλοι αυτοί που μπροστά στα μάτια αστυνομικών δεν φορούν μάσκα, και δεν τους κάνουν ούτε παρατήρηση.

Στην Πάτρα, θα έλεγα χωρίς να έχω κάνει τις κατάλληλες μετρήσεις, ότι το 40% κυκλοφορούνε χωρίς μάσκα.

Α!!!  ξέχασα οι Πατρινοί είναι εκτός Νόμου.

Τώρα πάει γάντι ένα Χονγκ Κονγκ μας χρειάζεται.

Α.Κ.Κ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφισβητώ την είδηση γιατί το Χονγκ Κονγκ είναι προηγμένη χώρα με νομοθεσία που δεν είναι μόνο για το θέατρο. Εδώ κυριαρχεί η παρανομία.
Αμφισβητώ την στατιστική σου. Σήμερα έκανα βόλτα για προσωπικούς λόγους στην Πάτρα. Είδα την παρανομία και την ασυδοσία των Πατρινών. Το 70% κυκλοφορεί χωρίς μάσκα. Κυρίως νέοι. Είδα οικογένειες με παιδιά στο καρότσι να μην φοράνε οι γονείς μάσκα. Για τους φοιτητές ότι και να πω θα είναι λίγο το 95% δεν φοράει. Είναι όλοι τους δημόσιος κίνδυνος. Γιαυτό ανεβαίνει το κοντέρ με την Ο και να μεν αυτοί ας αρρωστήσουνε και να φτάσουν ως την ΜΕΘ το επιθυμούν. Εγώ τι τους φταίω; Γιατί να αρρωστήσω εξ αιτίας τους. Την αστυνομία την αφήνω στην από έξω είναι ανίκανα ανθρωπάκια που οι ανώτεροι μέλλον τους λένε να τους αφήσουν ελεύθερους. Στο πάνω μέρος της πλ. Γεωργίου 4 όργανα έκαναν το τσιγαράκι τους. Είναι σε μόνιμη αποχή.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην Αχαΐα.
Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, Σάββατο 08.01.2022, ο ΕΟΔΥ ενημερώνει για την αναλυτική γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων που προκάλεσε ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες στην Ελλάδα.
Αχαΐα 1135

Ανώνυμος είπε...

Για νά μπορέση να ακολουθήση ο πολίτης κάποια οδηγία, θα πρέπει οι Κυβερνητικές εντολές να βασίζονται στη λογική. Τί πρόβλημα άραγε θα υπάρξη, αν κάποιος κινείται σε δρόμο ή πλατεία ή πάρκο ή παραλία και ο άλλος βρίσκεται σε απόσταση 2 - 3 μέτρων ή και περισσότερο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι διαθέτουν την κοινή νοημοσύνη και μπορούν να διακρίνουν το λογικό από το υπερβολικό.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μανία με τους αστυνομικούς Κύριε Τάσο ή θέλεις να γίνουμε Κουμουνιστική Κίνα αλλά μην ανησυχείς εκεί βαδίζουμε, τόσος φόβος όμως να φοβάστε και τον ίσκιο σας, αγάπη να έχουμε να απαλλαχτούμε από τον φόβο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω για τον ιστολόγο αλλά τους έχω μανία διότι είναι μέσα στο περιπολικό χωρίς μάσκα και έξω στις μηχανές χωρίς μάσκα με καφεδάκι και τσιγάρο. Από το κεφάλι βρομάει το ψάρι.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 9 Ιανουαρίου 2022 - 3:42 μ.μ

Μανία δεν έχω, αλλά επιθυμώ όσοι επιβάλουν την τάξη, πρώτα να την επιβάλουν στον εαυτό τους, όταν φορούν και την τιμημένη στολή τους.
Προ 20 λεπτών πέρασα από το Μεταγωγών Πάτρας (απέξω), ότι είχε τελειώσει η πορεία.
Είδα 9 όργανα της ΕΛΑΣ. Ο ένας με χρυσά αστέρια μίλαγε στο τηλέφωνο χωρίς μάσκα. Οι άλλοι, ένας μίλαγε στο τηλέφωνο φορώντας κανονικά την μάσκα, οι 7 είχαν πηγαδάκι κοντά ο ένας στον άλλο χωρίς μάσκα.
Θα συνεχίσω να γράφω.

ΥΓ. όσοι πέθανα από covid-19 αγάπη είχαν, το ίδιο όσοι πέρασαν περιπέτεια σε νοσοκομείο. Στην Κίνα έχω πάει 3 φορές υπήρχε υποδειγματική τάξη και ευγένεια.

Ανώνυμος είπε...

Μα από αγάπη πλέον θα αστυνομεύουν οι πολίτες τους συμπολίτες τους για να μην προκύπτει και επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού! Έχουμε προσληφθεί αλλά μισθοδοτούμε εμείς το κράτος διά της φορολογίας!
Άλλωστε τα όσα θέλουν να αστυνομεύσουν οι νομοθετούντες χρειάζονται περισσότερα όργανα τάξης από τους υφιστάμενους πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Οπως η Εκκλησία διευθετεί τα διάφορα θέματα με δύο όπλα, την Ακρίβεια και την Οικονομία, έτσι πρέπει να κάνη και η Αστυνομία, και καλώς πράττει και εφαρμόζει την Οικονομία, όταν δέν γίνεται χρήση μάσκας στο ύπαιθρο, εφ' όσον δέν υπάρχει συνωστισμός.
Καί βέβαια να μήν ξεχνάμε, ότι η Αστυνομία εφαρμόζει την Οικονομία και σε χειρότερες περιπτώσεις πολύ πιό σοβαρές από την μάσκα, όταν γίνονται καταστροφές σε πορείες και διαδηλώσεις και δέν συλλαμβάνεται κανείς.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιανουαρίου 2022 - 10:51 π.μ.

Αυτή η «οικονομία» στις πορείες μας έχει φτάσει στην ασύδοτη αναρχία μικρής μερίδας ταραχοποιών.
Των οποίων τους βανδαλισμούς πληρώνω ως φορολογούμενος και όχι αυτοί οι «γνωστοί άγνωστοι».

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Το θέμα είναι οτι όταν έχεις αγάπη, όπως έλεγε και ο γέροντας Πορφύριος, τους αγαπάς και τους ανέχεσαι όλους (αλλήλων τα βάρη...) και δεν έχεις πρόβλημα με κανέναν, Είσαι γεμάτος Χριστό και αγάπη για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα ανακοινώθηκε μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Bristol, στη Μεγάλη Βρεττανία, σχετικά με τον χρόνο επιβίωσης του κορωνοιού στον αέρα.
Το συμπέρασμα είναι ότι σε 20 λεπτά έχει χάσει το 90 % της μολυσματικότητας του, ενώ όταν βρίσκεται σε σχετικά ξηρή ατμόσφαιρα (υγρασία κάτω του 50 %) χάνει την μολυσματικότητα του σε 5 δευτερόλεπτα !
Επομένως η επιβολή προστίμου σε κάποιον που κινείται χωρίς μάσκα σε εξωτερικό χώρο χωρίς συνωστισμό, είναι μία από τις υπερβολές των κυβερνητικών μέτρων.

https://www.reader.gr/ygeia/398956/koronoios-posi-ora-einai-molysmatikos-ston-aera-ti-symbainei-sta-20-lepta?utm_source=web_notifications&utm_medium=reader

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να μετακομίσετε στην Δημοκρατική Κουμουνιστική Κίνα κύριε Τάσο μόνιμα αφού τηρεί τα μέτρα.Βεβαίως έφυγαν με αγάπη για την αιώνια ζωή, από την εδώ
προσωρινή που θέλουμε να την κάνουμε αιώνια. Πάντως κρίνεται αυστηρά τους αστυνομικούς, γιατί όσοι είναι έξω απ'τον χώρο πολλά τραγούδια ξέρουν!

Ανώνυμος είπε...

Κορωνοϊός: Απάνθρωπες εικόνες στα τριτοκοσμικά «στρατόπεδα καραντίνας» της Κίνας. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε;;;;