Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ

Την Παρασκευή το μεσημέρι, διερχόμενος με το αυτοκίνητο προς τη Λεωφόρο  Αθηνών (Φοινικούδες) της Λάρνακας, απέναντι από το αστυνομικό τμήμα, είδα ενώ ήμουνα εν κινήσει, έναν νέο γυμνό από την μέση και πάνω. Έκανα διάφορες υποθέσεις με το μικρό μυαλό μου.

Σάββατο βράδυ 26-2

Κυριακή 27-2

Χθες το βράδυ στο ίδιο σημείο 23.15 μετά από μια βροχερή ημέρα με αισθητό κρύο, βλέπω ξανά στο ίδιο σημείο ακίνητο τον νεαρό. Γυμνός από την μέση και πάνω, να στέκεται στην ίδια πολυσύχναστη διάβαση, έκανα ένα γύρο και επέστρεψα για να τον παρατηρήσω καλύτερα και να δω τι έκανε και τι έγραφε μπροστά στο στήθος του ακίνητος στο ίδιο σημείο για δεύτερη ημερα.

Ο νεαρός αυτός έδινε την μαρτυρία του γράφοντας στα αγγλικά «Όχι πόλεμο». Άνοιξα το κλειστό λόγω ψύχρας και υγρασίας παράθυρο του αυτοκινήτου και με το χέρι μου πέρασα ξανά από μπροστά του σχηματίζοντας αυτή την φορά το σημάδι της νίκης «V».

Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία από τον Πούτιν είναι έγκλημα και καταστροφή. Ποια η δικιά μας θέση όταν ρωσικοί πύραυλοι πέφτουν στην Ουκρανία. Όταν οι πολίτες του Κιέβου αναγκάζονται να κρύβονται σε υπόγεια και στο μετρό, όταν άνθρωποι πεθαίνουν. Όταν οι συμπατριώτες μας Έλληνες στην Μαριούπολη στην Οδησσό κλπ κινδυνεύουν...  


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θυμάσαι όταν οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ βομβάρδιζαν αμάχους στη Σερβία, στο Ιράκ και το Αφγανιστάν;
Ή έχεις επιλεκτική μνήμη;

Αναστάσιος είπε...

Προς: 26 Φεβρουαρίου 2022 - 12:42 μ.μ.

Επιλεκτική μνήμη δεν έχω. Αγωνιστική διαθέτω.
Οφείλω να πω ότι για το Ιράν και το Αφγανιστάν δεν έκανα κάτι.
Για την Σερβία όμως έλαβα μέρος σε όλες τις διαμαρτυρίες που έκαναν στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου στη Πάτρα οι διάφοροι φορείς. Στην αρχή λάμβανε μέρος και η Εκκλησία με την παρουσία του τότε πρωτοσύγκελου π. Ιεροθέου Ζαχαρή νυν Επισκόπου Ευκαρπίας με εντολή του Μητροπολίτη Νικοδήμου.
Όταν άρχισαν να σταματούν την άτονη παρουσία τους οι πολιτικοί οργανισμοί έμειναν μόνο τα μέλη του Κ.Κ.Ε. να κάνουν διαμαρτυρία.
Εγώ έδινα την παρουσία μου και με το Κ.Κ.Ε. υπέρ των αδελφών Σέρβων. Όταν τελείωνα την εργασία μου πήγαινα στην πλατεία υπέρ των ομόδοξων χριστιανών και ενάντια στους Νατοϊκούς.
Αυτό μπορούσα αυτό έκανα. Εσύ που ήσουν τι έκανες;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αντε να πιείς τον καφέ σου 12,42 μήπως και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σου.

Ανώνυμος είπε...

Τα γυναικόπαιδα του Κολωνακίου μίλησαν! Τώρα για τους αγώνες τους δικούς τους το κλείσανε το στόμα τους.

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:02 και 2:24: να χαρώ το επίπεδό σας!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι πρέπει να αγωνιστούμε για την ύπουλη επίθεση του Πούτιν εναντίον μιας ανεξάρτητης χώρας.

Ανώνυμος είπε...

1000αδες Αρμένιοι σκοτώθηκαν πριν 2 χρόνια από τους αζεροτουρκους στο πόλεμο του 2020. Οι Ουκρανοί ήταν σύμμαχοι του Αζερμπαϊτζάν κ τους βοήθησαν με διάφορους τρόπους εκπαίδευση φώσφορο που κατέκαψε τους Αρμένιους διαβάζουμε.. ...Ισχυει?