Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχές στον π. Χαρίτωνα Αθανασόπουλο

Με αισθήματα σεβασμού και ειλικρινούς εκτίμησης εύχομαι στον καλό φίλο
π. Χαρίτωνα Δ. Αθανασόπουλο
που πολλές φορές έχω γευθεί την προσφορά  της αγαπώσας καρδίας του, 
για την ονομαστική του εορτή!

Να του χαρίζει ο Θεός υγεία και μακροημέρευση, δύναμη, πνευματικό πλούτο και υπομονή στο δύσκολο και ευθυνοφόρο ποιμαντικό και κοινωνικό έργο του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια»

Να κοσμεί με την παρουσία του την τοπική εκκλησία και να αποτελεί πρότυπο για κληρικούς και λαϊκούς με το ήθος του, την ιεροπρέπεια του, και πάνω απ’ όλα την «αγάπη δίχως όρια» στον άνθρωπο ....!!!!

Έτη πολλά και ευλογημένα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, ευλογημένα π. Χαρίτων ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στον Άγγελο του νοσοκομείου του Ρίου χρόνια ευλογημένα.
Μίλτος

Νικόλαος Μεσσαλάς είπε...

Σεβαστέ μου π. Χαρίτων,
Ἔτη πολλά, εὐλογημένα, φωτισμένα, καρποφόρα, χαριτωμένα καί ἅγια μέ ὅλα τά ἀγαθά τοῦ Θεοῦ.
Ἡ θυσιαστική ἀγάπη σου γιά τόν πάσχοντα ἄνθρωπο ἄς γίνει παράδειγμα γιά μᾶς καί ὁ Καλός Θεός νά σοῦ τήν ἀνταποδίδει καί τώρα καί μετά μέ καρπό ἑκατονταπλασίονα.
Μέ πολλή ἀγάπη Χριστοῦ Εὐλόγησον
π. Νικόλαος

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένας θησαυρός αγάπης και θυσίας ο π. Χαρίτων. Χρόνια τώρα με ενθουσιασμό προσφέρει με αυταπάρνηση στον άνθρωπο. Δεν είναι εκατοντάδες αλλά χιλιάδες όσοι ευεργετήθηκαν από αυτόν. Χρόνια πολλά πάτερ, χρόνια πολλά προσφοράς και ΑΓΑΠΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στο Νοσοκομείο Παναγία η Βοήθεια αλλάζει το ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό προσωπικό, η μόνη σταθερά είναι ο σεβαστός ιερέας π. Χαρίτων που τρέχει σε όλα τα δωμάτια να προσφέρει αγάπη με ουσιαστική συμπαράσταση σε κάθε ένα. Κοντά του αθόρυβα προσφέρει και η κ. Μαρία.
Ότι και να γράψω για τον π. Χαρίτωνα θα είναι ελάχιστο οπότε του εύχομαι να είναι τα χρόνια του πολλά για να συνεχίζει την προσφορά του και την Βοήθειά του.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά με υγεία και προσφορά στην ανθρώπινη ψυχή.