Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί, σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, επισκέφθηκε τα Ιδρύματα της πόλης μας, με τα… καθιερωμένα Χριστουγεννιάτικα γλυκά.


Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε, ξεκινώντας νωρίς το πρωί, την Αγία Σκέπη, τον Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρίας, την Μέριμνα, το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και την Κιβωτό της Αγάπης.

Στις επισκέψεις συμμετείχε δίνοντας την μουσική νότα των ημερών, η Μπάντα του Δήμου.

Φιλοξενούμενοι, εργαζόμενοι και διοικήσεις, αντάλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο για καλά Χριστούγεννα, χαρούμενη Πρωτοχρονιά και χρόνια πολλά και καλά σε όλους!









3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες επισκέψεις καί μάλιστα αυτήν την περίοδο, που προσφέρουν χαρά καί αναψυχή στούς τρόφιμους των Ιδρυμάτων.
Ωστόσο οι φωτογραφίες δημιουργούν μία απορία.
Ο Δήμαρχος, η κ. Σαμούρη καί ο κ. Κωστόπουλος, που επεσκέφθησαν τους ηλικιωμένους, φορούσαν μάσκες.
Η μπάντα του Δήμου, που αποτελείται κυρίως από πνευστά όργανα, καί συμμετείχε στις επισκέψεις, τί φορούσε ;
Αν φορούσαν μάσκες, πώς έπαιζαν ;

Αναστάσιος είπε...

Προς: 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 5:52 μ.μ.

Αγαπητέ-η, στις φωτογραφίες στην Αγία Σκέπη τις οποίες δημοσίευσα, είδες κάπου την Δημοτική Μουσική; Όχι.
Το «δελτίο τύπου» είναι του Δημάρχου και η επίσκεψη έγινε χθες 20-12-2022. Από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είδα την Μουσική μόνο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, έξω στο προαύλιο και μετά μόνο στον χώρο εισόδου των εξωτερικών ιατρείων, δεν την είδα κάπου αλλού εντός του νοσοκομείου ή σε κάποιο άλλο ίδρυμα. Ο κ. Δήμαρχος ως ιατρός είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά.
Για να μην σου περνούν λανθάνουσες σκέψεις σε πληροφορώ ότι: όσο είμαι άμισθος Διευθυντής της Αγίας Σκέπης, ουδεμία παρατυπία δεν επιτρέπω, η οποία παραβαίνει τις Κ.Υ.Α.
Εντός του Ιδρύματος εισήλθε ο αξιότιμος Δήμαρχος με την ερίτιμο Αντιδήμαρχο και τηρήθηκαν άπαντα τα μέτρα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν όσο ψηλά και αν ίσταται να παραβεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα στην Μ.ΦΗ. «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ». Προσωπικά, έχω διαμαρτυρηθεί για την αυστηρότητά των πρωτοκόλλων στις αρμόδιες αρχές και στο Υπουργείο, παρόλα ταύτα οι εντολές μου στο υφιστάμενο προσωπικό είναι η απόλυτη τήρηση της κάθε φοράς επίκαιρης Κ.Υ.Α.
Σε ευχαριστώ διότι μου έδωσες την αφορμή να απαντήσω.
Εύχομαι ευλογημένα Χριστούγεννα.
Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο της αγίας Σκέπης. Συνέχισε διευθυντή να είσαι αυστηρός. Μην βάζεις νερό στο κρασί τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Μην ακούς ανεύθυνους "υπεύθυνους?".
Κατερίνα