Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Πατρών.

 Λαμπρή Εόρτια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Πατρών. Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού μετατράπηκε σ’ ένα εορταστικό περιβάλλον με διάχυτα πνευματικά μηνύματα και με εορταστική διάθεση προσεγγίστηκε το νόημα των Χριστουγέννων που καλούμαστε σε λίγες ημέρες να εορτάσουμε!! Ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού π. Αδαμάντιος Τσαγκάρης προλόγισε την εορτή και κάλεσε τους παρευρισκομένους μέσα σε τέτοιο κλίμα χαράς και ψυχικής αγαλίασης να συνεόρτασουν όλοι μαζί τη Γέννηση του Θεανθρώπου. 




Τα κατηχητικά σχολεία του Ιερού Ναού ξεκίνησαν την εορτή μέσα από ένα πρόγραμμα με θεατρικά δρώμενα, ποιήματα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια που παρουσίασαν τα παιδιά των νεανικών ομάδων του Ιερού Ναού. Στη συνέχεια η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών παρουσίασε μέρος της δουλειάς της με τον Καλλιτεχνικός Διευθυντή, Συνθέτη & Σολίστ Κιθάρας κ.Γιώργο Παπαδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί η προσφορά των κυριών της ενορίας, όπου με τα νηστίστιμα χειροποίητα γλυκά τους κέρασαν όλους τους παρευρισκομένους!

















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια π. Αδαμάντιε! Άξιος εσύ καινοτομία συνεργάτες σου, όλη η ενορία μια οικογένεια!!