Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Καρυάς

Την Κυριακή 18.12.2022 και ώρα 17:30 μέσα σε κλίμα κατάνυξης, πνευματικής χαράς και αγαλλίασης πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών σχολείων της ενορίας μας.

       Τα παιδιά που συμμετέχουν στις κατηχητικές συνάξεις του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Καρυάς  Πατρών, μέσα από τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια & ποιήματα, αλλά και μέσα από τα εορταστικά δρώμενα που παρουσίασαν, κατάφεραν να μεταδώσουν στο πολυπληθές ακροατήριο το χαρμόσυνο γεγονός της γεννήσεως του Θεανθρώπου.


Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού μας Αιδεσιμολογιότατος Πρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Τσαγκάρης ,αφού συνεχάρη τα παιδιά, ευχαρίστησε τους γονείς, αλλά και καθένα έκαστο των συνεργατών του. Έκλεισε δε την εορτή, ευχόμενος καλά Χριστούγεννα.

        Τέλος, παρατέθηκε κέρασμα για όλους στο πνευματικό κέντρο του Ναού ,ενώ οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την δωροέκθεση και να θαυμάσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών που συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της ενορίας μας.































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι όμορφες φωτογραφίες!Χαρισματικός Ιερέας! Έχει συγκεντρώσει πάρα πολύ κόσμο σ'εναν Ναό που βρίσκεται κοντά στο κέντρο μεν, αλλά μέχρι πρότινος ο Ναός ήταν σχεδόν κλειστός!
Μορφωμένος κληρικός με αρκετά πτυχία απ'όσο γνωρίζω και συνάμα ταπεινός, φιλακόλουθος και δραστήριος. Μακάρι και οι πιο κεντρικοί Ναοί να είχαν ισάξιους ποιμένες!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα! Σπουδαίος κληρικός. Τα κηρύγματα του είναι άψογα, θεολόγος και μουσικός

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχα. Εξαιρετική δουλειά πατέρα Κωνσταντίνε. Σας αξίζουν συγχαρητήρια σε εσάς και στους συνεργάτες σας. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους. Καλή πρωτοχρονιά κι ένα ευλογημένο έτος για την ενορία σας και την πόλη μας.