Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Επισκέψεις του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας στα Γηροκομεία στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο

Το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου και το Γηροκομείο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου επισκέφθηκε την Τρίτη της Διακαινησίμου, 18 Απριλίου 2023 και την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 17 Απριλίου αντίστοιχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.


Οι Διευθύντριες, οι Εργαζόμενοι και οι Τρόφιμοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε Χριστός Ανέστη σε όλους, τσούγκρισε πασχαλινά αβγά, συνομίλησε με το προσωπικό και τους ηλικιωμένους, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψη και του έψαλλαν αναστάσιμους ύμνους και επισκέφθηκε όλους τους θαλάμους.

Συνεχάρη το προσωπικό για την περίθαλψη που προσφέρουν στους ηλικιωμένους αδελφούς μας και την άψογη και καθαρή εμφάνιση όλων των χώρων των Ιδρυμάτων και τους ευχήθηκε υγεία κι δύναμη στην επιτέλεση του έργου τους.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο   https://photos.app.goo.gl/Ai2tarRnKgcm5W9g9

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Αιτωλοακαρνανία οι Υπουργικές Αποφάσεις για τα Γηροκομεία δεν ισχύουν;;;
Βλέπω ότι πουθενά δεν τηρήθηκαν τα μέτρα στην επίσκεψη.
Μετά οι χριστιανοί ζητούν τήρηση των νόμων όταν αυτοί τους καταργούν.

Ανώνυμος είπε...

Στο Μεσολόγγι κανένας εργαζόμενος δεν λαμβάνει τα προβλεπόμενα μέτρα που ορίζει η ΚΥΑ. Οι Υπηρεσίες δεν βλέπουν τις φωτογραφίες να επιβάλουν τα κατάλληλα διοικητικά μέτρα. Αυτό δεν είναι κράτος αλλά μπάστε σκύλοι. Να σεβαστούνε τους απόμαχος της ζωής από τους οποίους ζουν οι εργαζόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αυτό είναι προσωπικό σε γηροκομείο;
Υπάρχει διοίκηση;
Γνωρίζουν τους Νόμους;
Αλλά ξέχασα το κράτος είναι καλό όταν τους επιδοτεί με χρήματα.
Αλλά κακό όταν προσπαθεί να προστατεύσει τους ευάλωτους ανθρώπους.
Οι φωτογραφίες αυτές είναι σκάνδαλο.
Θα τις στείλω στο Υπουργείο για τα περεταίρω… αφού η διεύθυνση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κοιμάται.
Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Μια απογοήτευση αυτή η προβολή. Αν δεν είναι ικανοί οι υπεύθυνοι να κρατήσουν τα μέτρα για την προστασία των περιθαλπόμενων ανθρώπων τουλάχιστον να μην δημοσιοποιούν τις παρανομίες τους. Απορώ που ένας νέος Μητροπολίτης ως πριν συνεργάτης του Δημητριάδος Ιγνατίου δεν είναι σύννομος και τον παρασύρουν ανεύθυνες διοικήσεις σε μια παρανομία. Μα πέσουν κεφάλια εδώ και τώρα. Αν υπάρχει η παραμικρή ευθιξία να παραιτηθούν ή να απολογηθούν.
Μαρίκα Μαρκοπούλου, Νοσηλεύτρια.

Ασπασία Γιαννακοπούλου είπε...

Βλέποντας αυτές φωτοστιγμές από την επίσκεψη το Μητροπολίτη στα γηροκομεία δοξάζω τον Θεό που από την αρχή της άνισης μάχης με την πανδημία στην Αγία Σκέπης της Πάτρας υπήρξε ένας φύλακας Άγγελος των ανθρώπων μας ο στοργικός διευθυντής κ. Κωστόπουλος που τήρησε με ευλάβεια τις υποδείξεις των υγειονομικών υπηρεσιών χωρίς εκπτώσεις. Ποτέ ως σήμερα δεν είδα το προσωπικό και εμάς τους επισκέπτες να μην φορούν όλοι τουλάχιστον μάσκα ιατρική. Πρόσφατα που πήγε ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης με την Αντιδήμαρχο φορούσαν μάσκα ιατρική. Αυτό δεν δείχνει μόνο επαρχιωτισμό αλλά και άγνοια νόμων. Ως γνωστό στην άγνοια νόμου δεν υπάρχει δικαιολογία.
Κρίμα γιατί ότι μερικοί κτίζουν με κόπο μερικοί κατά επίφαση χριστιανοί το γκρεμίζουν. Οι φωτογραφίες μας προσβάλουν ως χριστιανούς με επιπολαιότητα και ανευθυνότητα. Αυτό το Κράτος που επιτρέπει τα Τέμπη επιτρέπει και τον ερασιτεχνισμό σε δομές γηροκομείων. Το τραγελαφικό ορισμένοι από τους γέροντες έχουν μάσκες και το προσωπικό σουλατσάρει λες και κάνει βόλτα σε πλατεία ή στο σπίτι του.
Ασπασία Γιαννακοπούλου

Ανώνυμος είπε...

Παντού η ίδια αναρχία. Παντού κάνουν ότι τους αρέσει. Ο χώρος ο εκκλησιαστικός είναι χώρος παρανομίας. Άδειασαν οι ναοί με την συμπεριφορά των θρησκευτικών ανθρώπων και αυτοί δεν λένε να αλλάξουν. Ζήτω ο θρησκευτικός μεσαίωνας.

Ανώνυμος είπε...

Είστε εσείς ο ίδιος ο οποίος ήταν εναντίον τού εμβολιασμού;;
Είστε ο ίδιος που καταδικάζεται τη σύνοδο που δήθεν δεν έκανε τίποτα;;
Είστε ο ίδιος που εν καιρώ καραντίνας πήγαινε στην εκκλησία επειδή: " ο κορονοϊός δεν κολλάει μες την εκκλησία";

Όποιος απ' όλους και να είστε κοιτάξτε την καμπούρα σας και αφήστε τα προεκλογικά τερτίπια γιατί δε σας πάει.. αυτή η δήθεν ευαισθητοποίηση θυμίζει αγέλη.. αντιπολίτευση του καναπέ κάνετε.. Χριστός Ανέστη!

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή είστε νυχτωμενος βαθειά, σε τέτοια ιδρύματα κάνουν rapid rest πολύ συχνά και οι τρόφιμοι και οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες!