Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Κι ἂν ὁλόγυρά σου ἀστράφτουν τῶν πολέμων τὰ ὅπλα

Κι ἂν ὁλόγυρά σου ἀστράφτουν τῶν πολέμων τὰ ὅπλα, κι ἂν τὰ θεριὰ τῆς ζωῆς καὶ τ᾽ ἀγρίμια  ἀγέλες συνάζονται γύρω σου,   ζητώντας μὲ λύσσα τῆς ἐλπίδας  τὸ φῶς νὰ σοῦ σβήσουν,  μὴ δειλιάζεις. δές. τοῦ Χριστοῦ  ἡ  Ἀνάσταση σοῦ ἀνοίγει τὸν  δρόμο, γιὰ νὰ σκορπίσεις παντοῦ τῆς  Ἀγάπης τὸ τρισχαρούμενο  μήνυμα: Χριστὸς  Ἀνέστη!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως στρώνεις έτσι και θα κοιμηθείς...
Όταν ξεκίνησαν το 2014 τον πόλεμο εναντίων των ρωσόφωνων στα ανατολικά τα "προσωπάκια" τους δεν ήταν θλιμμένα αλλά όλο μίσος...
Λίαν απαράδεκτοι κι αυτοί κι εσείς πού σιγοντάρετε

Γιώργος Λιακούμης

Αναστάσιος είπε...

22 Απριλίου 2023 στις 11:38 π.μ.

Χρόνια σας πολλά κ. Γεώργιε Λιακούμη για την εορτή σας
Νομίζω ότι τα χαρούμενα τα "προσωπάκια" των Ρώσων θα νιώσουν σύντομα θλίψη όπως αυτή που ένιωσαν οι ναζιστές κατακτητές της Πατρίδας μας όταν έφευγαν ηττημένοι, αφού έκαναν και την υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη.
Υπομονή ζει Κύριος ο Θεός

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρώσοι έχουν μόνιμα τη θλίψη στα προσωπάκια τους γιατί κάτι φασίστες σαν και τη σημερινή συμμορία των νατοϊκών σκότωσαν 30 εκατομμύρια Ρώσων στον β' παγκόσμιο...μέσα σαυτην τη συμμορία είναι κι οι ελληνες, πραγματική ντροπή των Ελλήνων προγόνων τους.

Για ποιον Θεό μιλάτε;

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ το αίμα 30 εκατομμυρίων Ρώσων που βαραίνει τα χέρια των φασιστών που εσύ σιγοντάρεις και πολύ καλά κάνεις που σωπαίνεις για να μη χειροτερεψεις τη θεση σου...
Αν και έχεις έφεση σε φασίζουσα συμπεριφορά εξ όσων έχω καταλάβει...
Τώρα, πώς συνδυάζεις το φασισμό με την Ορθοδοξία, απορίας άξιον!

Γιώργος

Αναστάσιος είπε...

Προς: 23 Απριλίου 2023 στις 1:00 μ.μ.

Υπερασπίζομαι τους αμυνόμενους Ουκρανούς από τις ορδές των Ρώσων φασιστών που με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόσχας Κυρίλλου προσπαθούν να καθυποτάξουν ένα ανεξάρτητο Κράτος. Αυτό επιβάλει ο πατριωτισμός μου, η δημοκρατικότητα και το αγωνιστικό μου φρόνημα. Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του Ρώσου εισβολέα δεν επιτρέπει κανένα απολύτως εφησυχασμό από κάθε δημοκράτη ελεύθερο πολίτη περισσότερο από κάθε Χριστιανό. Πρέπει, να παραμείνουμε ενωμένοι και αμετακίνητοι στα δίκαια των Ουκρανών αδελφών μας Χριστιανών, άκαμπτοι και ανυποχώρητοι στην απαίτησή για την απομάκρυνση των Ρωσικών στρατευμάτων κατοχής, την επιστροφή των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες και αυτών που μετέφεραν με το παιδομάζωμα στην Ρωσία για να τους κάνουν Ρώσους γενίτσαρους εναντίων των πατριωτών τους, όπως οι Τούρκου στα χρόνια της πικρής σκλαβιάς των Ελλήνων και παράλληλα ως Δύση να είμαστε έτοιμοι αμυντικά για κάθε ενδεχόμενο δυναμικής αναμέτρησης, αφού όσο και αν το απευχόμαστε μια τέτοια αναμέτρηση δεν θα διστάσει να μας την επιβάλει η βουλιμία και τα επεκτατικά σχέδια του φασίστα εισβολέα Πούτιν.

Ανώνυμος είπε...

Μα τόσο τυφλοί είναι αυτοί που υπερασπίζονται την Ρωσική εισβολή;;;;