Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Χοροστασία του Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Ασώτου, 3 Μαρτίου 2024, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιος.



Εκκλησιάστηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος, ο Εξοχ. Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδος κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Εξοχ. Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη, οι Εντιμ. Δήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, Πύργου κ. Ευστάθιος Καννής, και Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Ιωάννης Λέντζας,

Καθηγητές και μαθητές του 6ου Λυκείου Γλυφάδας που συμμετέχουν σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών, και πλήθος πιστών.

_________

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρίν από λίγες μέρες ο Υφυπουργός κ. Νικολακόπουλος εψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ενάντια στη διδασκαλία του Ευαγγελίου καί παρά τις εκκλησεις της Ιεράς Συνόδου πρός τούς βπυλευτές, να μήν υποστηρίξουν τέτοιο ανοσιούργημα.
Μήπως θα έπρεπε να ευρίσκεται μέσα στο ναό του Οικουμενικού Πατριαρχείου σέ λιγότερο προβεβλημένη θέση, καί όχι σε θρόνο δίπλα στον Πατριαρχικό θρόνο ;