Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ευκαιρία πνευματικής και δημιουργικής απασχολήσεως στον Ι. Ν. Αγ. Μαρίνης πατρών

Με την βοήθεια του Θεού και της ευχές του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.. Χρυσοστόμου ξεκίνησε στην ενορία μας την Αγία Μαρίνα Πατρών το τριήμερο πνευματικής και δημιουργικής απασχολήσεως για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου (Μεγάλη Δευτέρα Μεγάλη Τρίτη Μεγάλη Τετάρτη) περισσότερα από 80 παιδιά αυτές τις ημέρες θα συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, παιχνίδια, τραγούδια, εκμάθηση ύμνων, και στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης.  

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
Μια μικρή (όχι τόσο ασήμαντη) παρατήρηση: Με θλίψη βλέπω στα τραπέζια των παιδιών πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσεως και κυρίως εμφιαλωμένο νερό. Πέραν του εξόδου (ασήμαντο θα μου πείτε) του κινδύνου υγείας (η ένωση ελλήνων χημικών έχει επίσημα αναφέρει την ύπαρξη μικροπλαστικών στο εμφιαλωμένο νερό) το κυριότερο είναι ότι έτσι τα παιδιά μαθαίνουν ότι το μόνο νερό που πίνουμε είναι το εμφιαλωμένο (χαρές οι βιομηχανίες!!!!!!!!!!) Μήπως την επόμενη φορά να έχουμε κανάτες με νερό της βρύσης;;;;
Και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία την οποία δεν θέλω με το παραπάνω σχόλιο να μειώσω αλλά να βελτιώσω.
Ένας δάσκαλος
γδμ

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάνεις μια γιορτή στα παιδιά σου με πολλούς καλεσμένους βάζεις γυάλινα (ποιος θα τα πλύνει;) νομίζεις ότι υπάρχουν στα σπίτια πληθώρα από κανάτες; Σε πληροφορώ πως όλοι μας πλαστικές έχουμε σπίτι μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον π. Παναγιώτη και τους συνεργάτες του γιατί βάζουν γερά θεμέλια στην ενορία. Ποτέ δεν σκέφτηκε την κούραση αλλά τον ευαγγελισμό των ψυχών. Είναι άξιος και πρότυπο δραστηριότητας ιερέα.