Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

"Η ζωή είναι ένα ταξίδι …
Οι καλύτερες στάσεις είναι
οι ξεχωριστοί άνθρωποι…"

Οι παλιοί φίλοι είναι πάντα μέσα στην καρδιά έστω και αν δεν τους βλέπεις συχνά. Αυτές τις μέρες που τελείωσαν οι υποχρεώσεις μου κατά την παραμονή στην Κύπρο, έκανα επισκέψεις και είδα φίλους. Η σπουδαιότερη συνάντηση έγινε στο Κίτι, με τον Κυριάκο τον Γιάννη και τις οικογένειές τους την Ρεβέκκα και την Ξένη. Με συνόδευε ο φίλος Γιώργος. Μου θύμισαν τις ευχάριστες μέρες στην Πάτρα.  Μέσα σε όλα θυμηθήκαμε τα παλιά… και λες και δεν πέρασε μια μέρα. Είναι όμορφες οι συναντήσεις με αγαπημένους φίλους, με ωραίες αναμνήσεις που επανέρχονται στον νου κι ας πέρασαν κάποια χρόνια.

Τους ευχαριστώ... να είναι πάντα καλά.

Α.Κ.Κ.







7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόσωπα φωτεινά και χαρούμενα, έτσι να είστε πάντα στην ζωή σας.

Ανώνυμος είπε...

Με την καλή έννοια ζηλεύω αυτές τις όμορφες παρέες.

Ανώνυμος είπε...

Σας χαιρετώ με αγάπη όλους, αν και έχετε ρίξει μαύρη πέτρα στην Πάτρα. Η αγάπη παραμένει πάντα η ίδια και η χαρά το να σας δούμε από κοντά μεγάλη.
Π.

Ανώνυμος είπε...

Και σε εμάς η χαρά και η τιμή μεγάλη.
Και εις άλλα!

ΓΔΤ

Ανώνυμος είπε...

Έστω και από τη φωτογραφία ήταν μια παρηγοριά που σας είδαμε; Να ευχηθούμε να σας δούμε κάποια στιγμή και στην Πάτρα. Η ξενιτιά στην Αθήνα και στο Κίτι σας τράβηξε μακριά μας
Καλή αντάμωση
Φίλος.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιου είδους συναντήσεις έχουν αξία και είσθε τυχερός αγαπητέ κύριε Κωστόπουλε που συναντήσατε καλούς φίλους με τις ευλογημένες οικογένειες τους. Μας λείπουν αλλά μας συντροφεύουν στη θύμησή μας. Και εσείς μας λείπετε από την Πάτρα η απουσία σας είναι αισθητή για να μην πω οδυνηρή.
Κ. Π.

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το οποίο γράφεις στην αρχή "Η ζωή είναι ένα ταξίδι … Οι καλύτερες στάσεις είναι οι ξεχωριστοί άνθρωποι…" Αυτή είναι η πραγματικότητα και μακάρι να τη συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις στο ταξίδι ζωής μας.