Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Της ψυχής μας μυστικά - ο Μητροπολίτης Σιγκαπούρης Κωνσταντίνος συζητά με τον Αρχ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου

Καλεσμένος είναι παλιός της δημοσιογραφίας, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Αν και ήταν  στα “φώτα της δημοσιότητας”, ο ίδιος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις.
Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρά και τιμή να φιλοξενούμε τον Αρχιμανδρίτη π. Κωνσταντίνο Παπανικολάου, δημοσιογράφο, συνιδρυτή του ραδιοσταθμού ΑΝΤ1 FM και έναν εκ των διευθυντών του επί σειρά ετών. Η επαγγελματική του διαδρομή είναι θησαυρός εμπειριών.
Μας διηγείται για την προσωπική του διαδρομή, πως από κοινοβουλευτικός δημοσιογράφος βρέθηκε σε διευθυντικές θέσεις, μας περιγράφει το παρασκήνιο από τη δημιουργία της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης όπως την έζησε ο ίδιος, το όραμα του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού και τους ανθρώπους που στελέχωσαν το εγχείρημα. δημοσιογράφους, μουσικούς παραγωγούς, συνθέτες, ηθοποιούς, πολιτικούς που ξεκίνησαν ως δημοσιογράφοι, τεχνικούς και διοικητικούς. Αλλά και πως αποφάσισε να γίνει κληρικός.
 
"Της ψυχής μας μυστικά" με τον Σεβ. Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνο. Συζητήσεις από καρδιάς. Καθε Πέμπτη στις 9.00μμ στο Rise TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: