Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αιμοδοσία Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών



Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ομάδα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, που κατόρθωσε κατά την πρόσφατη εξόρμηση αιμοδοσίας στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου, να συγκεντρώσει 129 μονάδες αίματος.
Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σταυρόπουλος -υπεύθυνος της αιμοδοσίας- έτρεχε για να βρει αιμοδότες. Συνεχώς ήταν στον χώρο αιμοληψίας με τους συνεργάτες του. Του αξίζει κάθε έπαινος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοπόρος στους πνευματικούς και στους κοινωνικούς αγώνες είναι πάντα ο π. Ιωάννης. Όλα τα χρόνια της διακονίας του στο θυσιαστήριο έχει την καλή μαρτυρία των πιστών. Ο Θεός να του δίνει υγεία για να συνεχίσει την πολυποίκιλη προσφορά του.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον π.Ιωάννη.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο διαθεση!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! στόν Παπαγιάννη Καί πολλές φορές ΜΠΡΑΒΟ!Μόνο με τον άλλο Παπαγιάννη της Αγίας Άννης στο Άγιον Όρος μπορεί να συγκριθεί.Πολλά και ευλογημένα τα έτη σου Παπαγιάννη τα δικά σου της Πρεσβυτέρας των παιδιών και εγγονών σου.Να είσαι και εσύ καλά πατέρα και αδελφέ Αναστάσιε για να προβάλλεις τους ευλογημένους αντιπροσώπους του Κυρίου.Υγιαίνετε άπαντες.

Ανώνυμος είπε...

Παπα-Γιάννη ακούραστος είσαι στους αγώνες. Χρόνια τώρα πρωτοστατείς στα έργα τα καλά τόσο στην ενορία μας όσο και στην τοπική μας Εκκλησία. Να έχεις υγεία.