Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Στο δημαρχείο της πρωτεύουσας τον σύντροφό του παντρεύτηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου

Τον αγαπημένο του παντρεύτηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ, σε μια από τις πρώτες τελετές που έγιναν στο Μεγάλο Δουκάτο μετά την ψήφιση -το 2014- του σχετικού νόμου. «Ευχαριστώ το Λουξεμβούργο» είπε ο Μπέτελ μετά την τελετή, η οποία έγινε στο δημαρχείο της πρωτεύουσας.
Παρών και ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, χώρα προέλευσης του συντρόφου του Μπέτελ.
«Εύχομαι σε όλους να είναι εξίσου ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Ευχαριστώ το Λουξεμβούργο» δήλωσε κατά την έξοδό του από το δημαρχείο ο πρωθυπουργός.
Ο Μπετέλ, δικηγόρος και τέως δήμαρχος της πρωτεύουσας του Μεγάλου Δουκάτου, έγινε πρωθυπουργός πριν από 1,5 χρόνο βάζοντας τέλος στην 19χρονη πρωθυπουργία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


Πριν από πέντε χρόνια, η Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ, τότε πρωθυπουργός της Ισλανδίας, είχε γίνει η πρώτη εν ενεργεία πρωθυπουργός κράτους παγκοσμίως που παντρευόταν πρόσωπο του ιδίου φύλου.  
Πηγή: in.gr

15 σχόλια:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

ωχ Παναγία μ'!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ. Παναγοπούλου επικαλείστε το όνομα της Παναγίας.
Ως τώρα ήταν στα κρυφά. Τώρα στα φανερά.
Θέλω να δω όταν θα έλθει η ώρα του διαζυγίου τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Άντε και καλούς...απογόνους!

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:34: εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα. Τώρα η ξετσιπωσιά και η ανωμαλία γίνεται δημόσιο θέαμα.Όσο για την κα Παναγοπούλου άυθόρμητα επικαλέσθηκε την Υπεραγία Θεοτόκο όταν πληροφορήθηκε μια είδηση που σηματοδοτεί το έσχατο κατάντημα της κοινωνίας. Δείγμα πνευματικής υγείας και εγρήγορσης αποτελεί κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...


Στο νέο ζεύγος αφιερώνω την ατάκα «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα» με την Σαπφώ Νοταρά ...
https://www.youtube.com/watch?v=-wYfPfJshSM

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή έτσι γελούσαμε με τον πολιτικό γάμο στην Ελλάδα και υπήρχε η καύχηση ότι μικρό ποσοστό άθεων τον προτίμησαν.
Σήμερα οι στατιστικές λένε πως είναι περισσότεροι οι πολιτικοί από τους θρησκευτικούς. Βλέπω πολλά παιδιά θρησκευτικών οικογενειών (άνδρας με γυναίκα) να συζούν και να έχουν παιδί. Περιμένουν να κάνουν το «γαμοβάπτισμα». Μην απορείτε πάμε κατά διαβόλου.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, δεν τους καλύπτει νομικά και κοινωνικά το σύμφωνο συμβίωσης; Γιατί ζητούν επιπλέον και αναγνώριση του "γάμου" τους; Προφανώς επιδιώκουν να "χτυπήσουν" τον πραγματικό γάμο. Να τον υπονομεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον λαό και οι άρχοντες.
Μην παίρνεις θάρρος.
Φτάνει και η σειρά την Ελλάδας.
Πρώτα ψηφίζουν.
Μετά προχωρούν.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μιλούν για τον Λουξεμβουργιανό που παντρεύτηκε το δικό του. Εγώ ξέρω πως δε θα τους έκανα παρέα με τίποτα. Μπλιαχ.

Ανώνυμος είπε...

Ρέ δέν ντρεπόμαστε λιγάκι ! Αλλά τί περιμένεις τώρα από ένα Λουξεμβούργο πού έχει τόν Υπερυπολογιστή τού Μεγάλου Αδελφού 666 στά υπόγεια τών Βρυξελών από χρόνια τώρα, κι΄ έχει φακκελώσει όλη τήν Ευρώπη...Αυτό πού βλέπουμε να γίνεται τώρα είναι "δείγμα γραφής" τού τί θα συμβεί όταν επικρατήσει ο Αντίχριστος ! Αδελφές καί Αδελφός σέ νέες ιστορίες...

Αττικός

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ" ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ...... ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΣΘΕ ΑΔΕΛΦΟΊ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΌ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ομως αυτοι εαν ηταν συνειδητοι Ορθοδοξοι,θα γινονταν κατι αγιοι!!!!!!!!!!!
Αλλα, αι'' σκοτειναι δυναμεις'' προωθουν την γκευ-υπερηφανεια και την αποστασια της ανθρωποτητας και φυσικα τις ακραιες μορφες ανηθικοτητας ως φυσικες ,για μια κοινωνια '' φυσικη''. Απο που;;;εχουν και αυτοι τεραστιο ελλειμα ηθικης,αλλα και εμεις ,,,,δεν πρεπει να αγωνιστουμε να απορριψουμε ολα αυτα;Σιγα σιγα θα νομιμοποιησουν και αλλα εκτροπα.
Αν σηκωσει Ο Θεος την Χαρη Του,τελειωσαμε!π

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 10.46 ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΌ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Ξεφωνημένες Αδερφές εν δράση!! Δεν πρέπει να τον δεχθούμε στην Ορθόδοξη Ελλάδα. Και αν έρθει ποτέ να τον αναμένουμε με ντομάτες σάπιες.

Ανώνυμος είπε...

Δικιά τους η ζωή. Ας κάνουν ότι θέλουν. Ελεύθερος είναι καθένας να επιλέγει έστω και την αμαρτία. Μακάρι να ζουν ευτυχισμένα έστω και έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζουν να βλασφημουν το αγιον τους Βαπτισμα ...εξακολουθουν να ατιμαζουν τα σωματα τους αντι να τα καταστησουν Ναο Αγιου Πνευματος! Θελουν να γινουν ομως συγκληρονομοι καταφρονωντας τους θειους κ ιερους νομους.Αλλα και τους φυσικους αφου φιμωνουν τη συνειδηση τους...Η ψυχη τους ζει μεσα στο θανατο ... Δημιουργουν κακο και στους αλλους,,,,μια ευκαιρια λοιπον ''στεκου στερεος!''
Και ''υποφερε την βασανο'' δεν μπορουν να αρπαξουν;;;Οχι γι αυτους που δεν ειναι ορθοδοξοι,αλλα για τους δικους μας...π