Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ταξιδεύοντας στην Πράγα








Η Πράγα (Praha), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα (Vltava) στην κεντρική Βοημία, έχει 1,2 εκατομμύρια κατοίκους. Αποκαλείται επίσης ως η χρυσή πόλη και μητέρα των πόλεων. Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Τάσο, ο Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης τα λέει μια χαρά. Και είναι ευτύχημα για τους χρήστες που άνοιξες αυτόν εδώ τον ιστοχώρο και φρεσκάρουμε τη μνήμη μας. Όμως, έχω την εντύπωση ότι κάνει κατάχρηση αυτοπροβολής. Και το σπουδαιότερο με τις αναφορές σου στα ταξίδια αναψυχής, μας αναπτύσσεις το αίσθημα "γιατί και εγώ"!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά βρε παιδάκι μου, σε πόσα μέρη έχεις πάει; Θα μας τρελάνεις εντελώς;
Δεν κάθεσαι καθόλου σπίτι σου;
Πάντως σε χαίρομαι. Έξω καρδιά σε όλα σου. Μπράβο. Κατά βάθος μπορεί να σε ζηλεύω και λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Στους πυροβολισμούς είμαστε πάντα πρώτοι. Σε πειράζει για δύο ταξιδάκια όπου έχει κάνει. Ξεχνάμε όμως πόσα καλοκαίρια θυσίασε στην κατασκήνωση και πόσα από τα χρόνια του τα έφαγε στο οικοτροφείο. Όταν εμείς είμαστε στο σπίτι μας, και στις παρέες μας, αυτός κλεινόταν κάθε βράδυ στο οικοτροφείο, και τα καλοκαίρια τα έδινε στην κατασκήνωση. Αχ!! ρε κόσμε αντιφατικέ και παράλογε!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τον φίλο σου τον Χαράλαμπο πήγες στην Πράγα…. Ζηλεύω… όμως χάρηκα γιατί και τους δύο σας αγαπώ.
Β.

Ανώνυμος είπε...

Η Πράγα είναι ωραία. Όταν έχεις καλή παρέα που μαζί της «δένεις» τότε είναι καλύτερη. Αν και πιστεύω ότι εσύ κάνεις με όλους καλή παρέα. Και εις άλλα με υγεία κ. Αναστάσιε….

Ανώνυμος είπε...

Για πού ετοιμάζεσαι φέτος;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ Τασο δεν εχεις ταιρι να πας εκδρομουλα?
Τυχερος εισαι αδελφέ μου!!!!!
Ακου τι σου λεει ενας παντρεμενος!!!
Μια χαρα είσαι....