Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Εις πολλά έτη Παναγιώτατε

Εις πολλά έτη Παναγιώτατε
Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κύριος κύριος Βαρθολομαίος, εγεννήθη εν Ίμβρο την 29ην Φεβρουαρίου 1940.
.
Παναγιώτατε Δέσποτα, δεχθήτε τας ολοκαρδίους ευχάς υπέρ υγείας, μακροημερεύσεως και περαιτέρω διακονίας δι’ έργων αρεστών τω Θεώ και ωφελίμων τοις ανθρώποις
Εις πολλά και ευκλεή έτη ζωής και Πατριαρχίας, Παναγιώτατε Πάτερ και Δέσποτα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να του δίνει ο Θεός χρόνια πολλά να συνεχίσει το έργο του διαλόγου για την ποθητή ένωση.
Εις πολλά έτη.

Ανώνυμος είπε...

Να του δίνει ο Θεός φώτιση για να παύσει να σκανδαλίζει το ορθόδοξο πλήρωμα με τις συμπροσευχές του και με την τάση που έχει να επεμβαίνει στα εσωτερικά της εν Ελλάδι Εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Να του δίνει ο Θεός φώτιση να συνεχίσει το αγιασμένο έργο της αδελφοποιησης με τους ετερόδοξους αλλά και με τους αλλόδοξους.
Η εκκλησία έχει υποχρέωση να κάνει τέτοια βήματα.
Αξιος ο Πατριάρχης μας.
εις πολλά έτη δέσποτα.

P+ είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει κατασκανδαλίσει το ορθόδοξο πλήρωμα με τη συμπεριφορά του ο οικουμενιστής πατριάρχης καταπατώντας άνευ συστολής και αιδούς τους ιερούς κανόνες και κάποιοι χριστιανοί εύχονται να συνεχίσει την απαράδεκτη αυτή τακτική.Τι να πω!Σημεία των καιρών!

Ανώνυμος είπε...

Για μένα είναι πρότυπο Αρχιερέως τον θεωρό Πατριάρχη που καθημερινά μαρτυρεί για την ορθοδοξία. Προσεύχομαι καθ’ εκάστην πολλές φορές. Πονώ όταν κάποιοι από τα πολυτελή μέγαρα που διαμένουν τον κατηγορούν και τον σπιλώνουν. Έχει αφιερώσει την ζωή του όλη στο μαρτυρικό Φανάρι. Τα έτη Του να είναι πάμπολλα για να σκορπίζει με τη γνώση και την σοφία του την ειρήνη στην Εκκλησία.

χειριστος είπε...

θα ηθελα να ομολογησει για την ορθοδοξια ...να ομολογησει ναι! να θυσιαστει αν γινεται να καψει και το δερμα του για την πιστη μας...μιλανε στον αμβωνα περι της αγαπης του συνανθρωπου και περι θυσιας για τον συνανθρωπο και οταν προκειται να θυσιαστουν για την πιστη κανουν πισω.Τι θα γινοταν δηλαδη...τι θα του εκαναν;θΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.....ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Τα έτη Του να είναι παρά μα πάρα πολλά για να συνεχίζει την προάσπιση της ορθόδοξης πίστης μας. Ο Βαρθολομαίος είναι το καύχημά μας.
Μαίρη