Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Προσκηνυματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μαρίτσας Πατρών.

 Τρόφιμοι, προσωπικό και φίλοι της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών πραγματοποίησαν απογευματινή προσκηνυματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μαρίτσας Πατρών.

Η Αδελφότητα της Μονής με πολύ αγάπη μας υποδέχθηκε στο Αρχονταρίκι και μετά κατευθυνθήκαμε στο Καθολικό όπου ο π. Βασίλειος Χριστοδούλου τέλεσε τον εσπερινό. Στο τέλος έγινε προσκύνησης χαριτόβρυτων Ιερών Λειψάνων που υπάρχουν στην Μονή.

Στην επιστροφή έγινε μια στάση σε παραθαλάσσιο κέντρο για κάτι δροσιστικό.



















5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφες γιαγιούλες που στα πρόσωπά τους φαίνεται η πίστη!

Ανώνυμος είπε...

άκου όμορφες γιαγιούλες? δεν τις πήγαν για νύφες βόλτα.....χαχαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

Eντυπωσιάζει κ. Δ/ντά τού Ιδρύματος η εξωτερική αλλά και η εσωτερική ευπρέπεια των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Όμως και τα πρόσωπα των συνοδών είναι φωτισμένα από προσφορά και αγάπη. Να σας έχει ο Θεός υπό την σκέπη Του ώστε να δίδεται ανάλογες πνευματικές ανατάσεις στους τροφίμους.
Αναστάσιε, αύριο χαράματα αναχωρώ για Δημητσάνα και ο ιστοχώρος σου θα έχει καλό υλικό από τον εκεί εορτασμό της Πολιούχου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής. Να αναφέρουμε δε, ότι σήμερα το απόγευμα ο Πατρών κ. Χρυσόστομος και ο Γόρτυνος κ. Ιερεμίας θεμελίωσαν τον πρώτο ναό εν Ελλάδι, αφιερωμένος στον Αγιο Γρηγόριο Ε΄. Και από αυτή την θρησκευτική εκδήλωση θα υπάρχει ρεπορτάζ.
Αλεξ. Κ. Κολλιόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Στα πρόσωπά τους φαίνεται η Πίστη γιαυτό είναι πανέμορφες οι γιαγιούλες καλέ μου.Όλη η ομορφιά και η σοφία βρίσκεται στην γεροντική ηλικία!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχές αθάνατες που αξίζουν σεβασμό και αγάπη.