Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ευχές προς την εφημερίδα "Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ"

Αγαπητέ κ. Αλέξανδρε Κολλιόπουλε

Η επέτειος της εισόδου στο πέμπτο έτος ύπαρξης της εφημερίδας «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ» αποτελεί σε κάθε περίπτωση ένα σημαντικό ορόσημο.

Με δυσκολίες, αλλά και με διακρίσεις, με την αγάπη των αναγνωστών αλλά και με το μεράκι το δικό σας, η εφημερίδα στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, υπηρετεί ευσυνείδητα την εκκλησία και τον τόπο.

Σε εβδομαδιαία βάση φιλοξενεί μέσα από τις στήλες της άρθρα σημαντικών ανθρώπων, προωθεί την εκκλησιαστική και πολιτιστική κίνηση της πόλης μας, προβάλλει τη δημιουργικότητα, τις θετικές πρωτοβουλίες, την πορεία επιφανών συμπολιτών μας, καυτηριάζει τα κακώς κείμενα και προτείνει λύσεις.

Τα δημοσιεύματα ακολουθούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία, υπηρετούν τις αξίες της σωστής και έγκυρης ενημέρωσης, δείχνουν σεβασμό στη νοημοσύνη και το ήθος του αναγνώστη. Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία σε μία εποχή που στην πλειονότητα των Μ.Μ.Ε. κυριαρχούν δυστυχώς η εντυπωσιοθηρία, η ατάκα, τα φληναφήματα, η χυδαιότητα και ο εθνομηδενισμός.

Αγαπητέ κ. Κολλιόπουλε σας εύχομαι πολλά ακόμα χρόνια επιτυχημένης πορείας, πάντα με το ίδιο μεράκι και κέφι που σας διακατέχει και σήμερα.

Με αγάπη και εκτίμηση
Αναστάσιος Κ. Κωστόπουλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα όσα έγραψες. Ο Εκκλησιολόγος είναι μια καθαρή και ανόθευτη εκκλησιαστική παρέμβαση. Είναι ο έντυπος Άμβων της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα γράφεις Τάσο, με άνεση τα υπογράφω.