Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

20 χρόνια «υπηρέτης του θαύματος που ονομάζεται Οικουμενική Πατριαρχεία» για τον Βαρθολομαίο.


«Ημείς, δι’ εν μόνον δυνάμεθα να καυχηθώμεν εν Κυρίω, ενώπιον της αγάπης σας, κατά την εύσημον ταύτην στιγμήν, ότι καθ’όλην την διαρρεύσασαν εικασαετίαν δεν επαύσαμεν, «εν εσπέρα και πρωί και μεσημβρία και εν παντί καιρώ», να προσθέτωμεν έλαιον εις την κανδήλν του Φαναρίου, διά να λάμπη πάσι τοις εν τη οικία, όπως συμβολικώς ο εκάστοτε Πατριάρχης ρίπτει έλαιον εις την κανδήλαν της Βαλουκλιώτισσας κατά την Κυριακήν των Μυροφόρων».
Οικουμενικος Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ας ευχηθούμε με την ευκαιρία των εικοσάχρονων Πατριαρχίας του κ. Βαρθολομαίου ο Κύριος να του χαρίσει έτη πολλά για την επιτυχία όλων των στόχων και των οραματισμών του προς όφελος της Ορθοδοξίας και του Γένους.
Αναστάσιος Κωστόπουλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να του δώσει φωτισμό ο Τριαδικός Θεός να ορθοδοξεί και να ορθοπρακτεί.Να αλλάξει πορεία πλεύσεως στο θέμα των διαχριστιανικών και διαθρησκειακών σχέσεων γιατί με την πολιτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα έχει αποπγοητεύσει και κυρίως έχει σκανδαλίσει μεγάλη μερίδα κληρικών και λαικών.

Αληθεύοντες εν αγάπη είπε...

«Χριστιανά τα τέλη της ζωής ημών, ανώδυνα, ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν απολογίαν, την επί του φοβερού βήματος του Χριστού»

Ανώνυμος είπε...

AΜΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

Να του χαρίζει ο Θεός υγεία και δύναμη για να ποιμάνει την Εκκλησία Του.