Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Έκθεση παιδικού Χριστουγεννιάτικου Βιβλίου στην Χριστιανική Εστία Πατρών


 Ο Τομέας Νεότητας της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, με κύριο στόχο την προβολή και τη διάδοση του ποιοτικού βιβλίου διοργανώνει την 2η κατά σειρά Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου, στην αίθουσα του Πνευματικού της Κέντρου επί της Οδού Κανάρη 58, με μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας σε συνεργασία με πολλούς εκδοτικούς οίκους.
Μετά την περσινή ομολογουμένως επιτυχημένη προσπάθεια, και με την παρότρυνση πολλών εκπαιδευτικών, απευθύνεται και φέτος στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μία επίκαιρη προβολή, τραγούδια, διαγωνισμούς και παιχνίδια και τα μήνυμα της αορτής των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ στα τέλος θα πάρουν όλα τα παιδιά κέρασμα και ένα ενθύμιο. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση παιδικού χριστουγεννιάτικου βιβλίου, ώστε όσα παιδιά το επιθυμούν να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα βιβλίο ωφέλιμο για τα ίδια ἤ να κάνουν ένα δώρο στην οικογένειά τους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπευθύνους σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί το σχολείο.
 Για τις σχετικές συνεννοήσεις παρακαλούμε να απευθύνεσθε 
στον κ. Δημήτριο Κεχαγιά, τηλ.2610-222803, 6944895567.

 Οι δραστηριότητες αυτές θα διεξάγονται 
από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

 Για κάθε εκδήλωση ἡ δυνατότητα φιλοξενίας είναι έως τρία τμήματα. (9-10:30, 10:30-12, 12-13:30).
Το απόγευμα 5 – 7 η έκθεση θα είναι ελεύθερη για το κοινό. 











 Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 με αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος, ο οποίος ομίλησε επίκαιρα για την αξία του νεανικού βιβλίου.



Παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, ο κ. Δημήτριος Κεχαγιάς, ο κ. Δημήτριος Λιαδής.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Χριστιανικής Εστίας ο κ. Γεώργιος Καραγεωργόπουλος, Πρόεδρος, ο κ. Φίλιππος Περιστερόπουλος, Αντιπρόεδρος, και ο κ. Ηλίας Σκόνδρας Γενικός Γραμματέας. Από το Τμήμα Πατρών της Ενώσεως Γονέων «η Χριστιανική Αγωγή» ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος, και πολλά από τα στελέχη και τα μέλη της Χ. Ε. Π. 




































7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στην ευλογημένη αυτή ιεραποστολική προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Η έκθεση αυτή δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον που έχουν κάποιοι για την χριστιανική αγωγή της νεότητας. Όχι με λόγια. Αλλά με πράξεις κόπου και θυσίας.
Το παιδί μου πήγε σήμερα με το σχολείο του και έφερε στο σπίτι μια τσαντούλα δώρο (περιοδικά γλυκίσματα κλπ) με την αγάπη και την προσφορά της Εστίας. Μας διηγήθηκε προ ολίγου για το όλο εορταστικό περιβάλλον, την ομορφιά της χριστουγεννιάτικης αίθουσας και την θερμότητα των νέων της Εστίας που μετέφεραν στους επισκέπτες.
Συγχαίρω αυτούς που θυσιάζουν από την χρόνο του για τα παιδιά μας.
Χρήστος Βγενόπουλος

Ανώνυμος είπε...

"Ο Αλέξης και το ξύλινο άλογο"...
Δεν φωτογράφησες τυχαία τον τίτλο αυτό Αναστάσιε.
Ο Αλέξης είναι πάνω σε άλογο και δεν πάει πουθενά, αφού αυτό είναι ξύλινο.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες εκθέσεις θέλει ο πιστός ορθόδοξος λαός στα πνευματικά κέντρα. Ελπίζω να πιάσουν το μήνυμά μου αυτοί που έχουν κάνει τα αυτονομαζόμενα πνευματικά κέντρα με….

Ανώνυμος είπε...

Την ζηλεύω για κάποια πράγματα την χριστιανική κίνηση των Πατρών. Αγαπητέ Αναστάσιε ευχαριστίες για την ενημέρωση. Μας προσφέρεις ιδέες.
Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πολύ καλή δουλειά . Εύχομαι να πουληθούν όλα τα βιβλία . Καλα Χριστούγεννα

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη φορά η Χ.Φ.Δ. Πατρών πρωτοστατεί. Μπράβο παιδιά. Καλή δύναμη. Όσο μπορείτε εργαστείτε για τον Χριστό και με τον Χριστό. Συγχαρητήρια και στους υπευθύνους.