Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ένας ευχάριστος μουσικός χειμώνας ξεκίνησε για την Μ.Φ.Η «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ»


Ένας ευχάριστος μουσικός χειμώνας ξεκίνησε για την Μ.Φ.Η «Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Ανάμεσα στις δραστηριότητες των τροφίμων της μονάδας προστέθηκε και η ώρα της μουσικοθεραπείας, μια ώρα διαδραστικής μουσικής διδασκαλίας με σκοπό τη βελτίωση της ψυχικής, σωματικής και διανοητικής υγείας των ηλικιωμένων. Υπεύθυνος για την υλοποίηση του εβδομαδιαίου μαθήματος χορωδίας είναι ο κ. Σωτήριος Καφούσιας καθηγητής μουσικής με ειδικότητα το κανονάκι και το ακορντεόν.




















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω το πολύτιμο έργο στην Αγία Σκέπη υπέρ της τρίτης ανθήρας ηλικίας και συγχαίρω τους υπευθύνους για τις φροντίδες που προσφέρουν εις τους ανθρώπους μας.

Ανώνυμος είπε...

Πρότυπο και υπόδειγμα Ευγηρείου η Αγία Σκέπη. Ας είναι καλά όσοι διακονούν τα γηρατειά για να έχουν χαμόγελο και χαρά .

Ανώνυμος είπε...

Η χαρά από την μουσική είναι αποτυπωμένη στα χαμογελαστά πρόσωπά τους. Μπράβο στον κ Καφούσια που κρατά μουσική συντροφιά στις εκλεκτές αυτές ψυχές που προσμένουν αγάπη και φροντίδα από όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους. Το ίδρυμα αυτό είναι σπουδαίο διότι σέβεται το ανθρώπινο πρόσωπο και φροντίζει με αγάπη τον κάθε τρόφιμο.