Κυριακή 8 Απριλίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ


  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ

   Δόξα τον Υπέροχο Χριστό μας, αξιωθήκαμε και φέτος να εορτάσουμε την Αγία του Ανάσταση. Τα πάντα πλημμύρισαν απο φώς, η Χαρά και η Ελπίδα ξαναεπίστρεψαν στις καρδιές μας, ο Χριστός μας απέδειξε οτι ειναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ, Παρών στις ζωές μας.Δεν υπάρχει ωραιότερο γεγονός, απο την προσωπική μας γνωριμία και ένωση, με αυτόν τον Μοναδικό και Ανεπανάληπτο Κύριο Ιησού Χριστό.
  Σε έναν κόσμο που καταρρέει, σε μιά Ελλάδα που αργοπεθαίνει, η Ανάσταση του Χριστού μας, έρχετε να μας πεί, ότι ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. Όσο έχουμε Εκείνον στις ζωές μας, δεν έχουμε να φοβόμαστε απολύτως τίποτε.
Ότι και να γίνει, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και άδης εσκυλεύθη, ο φόβος ενικήθη, η κατάθλιψη έπαυσε, ό θάνατος θανατώθηκε. Αδέρφια μου, ας Αναστηθούμε και εμείς. ας γίνουμε Άνθρωποι Αναστάσιμης Αγάπης και Ζωής.Όχι μόνο για σήμερα, αλλά για πάντοτε. Η Ανάσταση δεν βιώνετε μόνο μια μέρα, αλλά κάθε μέρα.Πρότυπο μας ας είναι ο Όσιος Σεραφείμ του Σάρωφ, ο οποίος κάθε μέρα, όλο τον χρόνο, στήν παγωμένη Ρωσία, έλεγε ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ. Χιλιεδοξασμένο να ειναι το όνομα του Χριστού μας, Χιλιεδοξασμένο....
Με αναστάσιμη εν Χριστώ Χαρά.
Ένας νέος του Αγίου Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: