Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Όλοι στον αγώνα για τα Δίκαια του Ελληνισμού


 Μήνυμα της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανηλειακού Συλλαλητηρίου της 18ης Μαρτίου στον Πύργο  για τα Συλλαλητήρια της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018 για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα
Όλοι στον αγώνα για τα Δίκαια του Ελληνισμού

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 το απόγευμα σε άνω των 20 πόλεις όλης της Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν τοπικά Συλλαλητήρια με κεντρικό άξονα την υπεράσπιση των Ελληνικών Δικαίων στο μείζον θέμα της Μακεδονίας μας. Ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται σε διακρατικό επίπεδο, μέσα σε κλίμα «παιχνιδιών» περί ονομάτων, κάθε Έλληνας πολίτης διαπιστώνει ο ότι η Ελλαδική Διπλωματία θεωρεί το ζήτημα ως απλώς μία διαχείριση της επίσημης κρατικής ονομασίας του γειτονικού Κράτους. Τους διαφεύγει ότι με τις πράξεις της επίσημης Ελληνικής πλευράς κατοχυρώνεται η παραχάραξη και η καπήλευση ενός ονόματος, που εδώ και 3000 χρόνια συνδέθηκε μόνο με τον Ελληνισμό.

Θα ανεχθούμε να υπάρχει λαός ή έθνος  με το όνομα «Μακεδόνες» και «Μακεδονική Γλώσσα», αγνοώντας ότι αυτά αφορούν ΜΟΝΟ τον Ελληνισμό, τμήμα του οποίου υπήρξε η Μακεδονία ως όνομα και ως μέγεθος Πολιτισμού; Θα δεχθούμε την επίσημη αναγνώριση των ύπουλων σχεδίων που εξύφανε ο Τίτο προ 75 ετών και όσοι ονειρεύονταν κάθοδο των Σλάβων στο Αιγαίο και την Θεσσαλονίκη; Οφείλουμε να πούμε το δικό μας ΟΧΙ και να ξεκινήσουμε, έστω και τώρα καθυστερημένα, να πείσουμε την διεθνή Κοινή Γνώμη, που πιστεύει (λόγω της δικής μας αδράνειας) ότι υπάρχει λαός και χώρα με το όνομα «Μακεδονία» και «Μακεδόνες». Να μην περιμένουμε ανάλογες πρωτοβουλίες από τον Ελλαδικό Πολιτικό Κόσμο που θεωρεί ως ¨βαρίδιο¨ την υπεράσπιση των Δικαίων του Ελληνισμού, όπως συμβαίνει τώρα με την Μακεδονία.
Από την Ηλεία στέλνουμε ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδος, που βγαίνουν και διαδηλώνουν για τις Ελληνικές θέσεις στο θέμα της Μακεδονίας. Αυτές οι κινήσεις είναι μία ελπίδα ότι ο Λαός μας έχει αντιστάσεις και ξέρει να πολεμά. Επιπλέον η διοργάνωση των Συλλαλητηρίων αποδεικνύει ότι η Ηλεία, που με την συμμετοχή 60 Φορέων και Σωματείων στις 18 Μαρτίου έδωσε το δικό της ¨παρών¨ στο Πανηλειακό Συλλαλητήριο της 18ης Μαρτίου (το πρώτο στην Ελληνική Περιφέρεια), είχε και έχει Δίκιο που πρωτοστατεί σε ανάλογες Εθνικής πρωτοβουλίες. Έχει Δίκιο να αγωνίζεται για τα Δίκαια του Ελληνισμού.
Διότι, ας μην ξεχνάμε,  οι μόνοι Αγώνες που είναι χαμένοι είναι αυτοί που δεν δίνονται.
Η Οργανωτική Επιτροπή
του Πανηλειακού Συλλαλητηρίου της 18ης Μαρτίου στον Πύργο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.....