Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο π. Μάρκος Τζανακάκης στην Λευκάδα

 Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2018 το απόγευμα με την ευλογία και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λευκάδος (ΓΕΧΑ) ο Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Τζανακάκης Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με θέμα: «Κόλαση ή Παράδεισος η ζωή μας». Η ομιλία ενθουσίασε τους ακροατές οι οποίοι επικρότησαν με παρατεταμένο χειροκρότημα τον ομιλούντα. Την ομιλία έκλεισε με σοφές σκέψεις ο Σεβασμιώτατος ο οποίος στην κατακλείδα του εξήρε το έργο της Εστίας και ευχήθηκε το «καλή αντάμωση από τον Οκτώβριο». 











5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ομιλία αυτή του π. Μ.Τζ. με συγκλόνισε και με έφερε προ των ευθυνών μου ώστε να καταλάβω και να προσπαθήσω η ζωή μου να είναι παράδεισος και όχι κόλαση. Από τους ελάχιστους όπως είπε ο δεσπότης οκτώ μίλησαν στην Εστία- που μας φλόγισε για αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΡΚΟς ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΑΞΙΟς ΤΗς ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟς ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟς

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι από το Ηράκλειο της Κρήτης, και παρακολουθώ το ιστολόγιο για να μαθαίνω νέα του πνευματικό μου π. Μάρκου Τζανακάκη. Τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω θέματα εκτός από αυτό. Γιατί αυτό το «εμπάργκο»; Θα σας παρακαλούσα κάποιες ευκαιρίες και λόγους του πνευματικούς να τους μαθαίνουμε. Ήταν ως τώρα το μοναδικό μέσο που μπορούσαμε κάτι να μάθουμε και εμείς στην Μεγαλόνησο.
Ελπίζοντας στην αγαθή σας προαίρεση περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς οι Αθηναίοι θέλουμε νέα του πατρός Μάρκου. Έφυγε από την Αθήνα και χάθηκε….