Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Θα ανεχτούμε την ήττα των Πρεσπών;


Θα ανεχτούμε την ήττα των Πρεσπών;

Παρά τις μεγαλοστομίες περί «επιτυχίας» στις Πρέσπες, με την υποχώρηση στις διαθέσεις των Σκοπίων σε επίπεδο «Μακεδονικής» Εθνότητας και Γλώσσας, ο Ελληνικός Λαός τόσο πριν τις πρόσφατες Εκλογές όσο και μετά από αυτές θεωρεί (κατά συντριπτική πλειονότητα) ότι η Συμφωνία αυτή είναι μία Εθνική Ήττα.
Αυτό φάνηκε και από την χρήση κρυφών και φανερών στοιχείων-ντοκουμέντων  στην προεκλογική αντιπαράθεση, με το απελθόν κυβερνητικό Κόμμα να κατηγορεί για διγλωσσία και υποκρισία τους αντιπάλους του, κατανοώντας ότι το ίδιο «πάτησε μπανανόφλουδα» και χρεώθηκε μία αδικαιολόγητη και επαίσχυντη εθνική υποχώρηση, για να ικανοποιηθούν Ξένοι παράγοντες και Δυνάμεις. Αυτές οι ίδιες Δυνάμεις που πιέζουν και την νεοεκλεγείσα Κυβέρνηση να «σεβαστεί τις Πρέσπες».
Μετά τις Εκλογές ο Ελληνικός Λαός βλέπει με έκπληξη μέλη της παρούσης Κυβερνήσεως (βλέπε Νικ. Παναγιωτόπουλος, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης κλπ. ) που, παρότι έτρεχαν και συμμετείχαν στα ογκώδη Λαϊκά Συλλαλητήρια εναντίον της υπογραφής και της ψηφίσεως της Συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα να βλέπουν ….θετικά στοιχεία σε αυτήν και έμμεσα ή άμεσα να την εκθειάζουν.  Πότε είχαν δίκιο, πριν τις Εκλογές ή τώρα;

Ας κατανοήσουν όλοι, και κυρίως η Εκτελεστική εξουσία της χώρας (η Κυβέρνηση), πως σε μία ρευστή Βαλκανική κατάσταση δεν μπορεί να μείνει αυτή η «ανορθογραφία» της αναγνώρισης Μακεδονικής Γλώσσας και Μακεδονικού Έθνους (που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών). Και αυτό διότι έτσι επιβραβεύεται η επί δεκαετίες παραχάραξη της Αλήθειας από το γειτονικό μας Κράτος. Δεν αρκεί η υπεράσπιση των μακεδονικών προϊόντων, όταν δίνουμε τμήμα της Ιστορίας μας και προσβάλλουμε την νοημοσύνη των πολιτών και της Αλήθειας. Οι απανταχού Έλληνες, εντός Ελλάδος και στην Ομογένεια, που τόσες δεκαετίες βλέπουν την Σκοπιανή προπαγάνδα να κινείται προκλητικά, δεν θα ανεχθούν την ήττα των Πρεσπών.
Για όλους εμάς η μάχη για την υπεράσπιση της Αλήθειας στο θέμα της Μακεδονίας συνεχίζεται μέχρι την ανατροπή των παραχαράξεων. Και καλούνται οι Έλληνες Πολιτικοί να μην φανούν κατώτεροι των περιστάσεων.   
Όλους θα μας κρίνει η Ιστορία……

Φιλιππείον
Επιτροπή Ηλείων για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πρόσφατές εκλογές έδωσαν εντολή στους πολιτικούς να ανεχθούν την συμφωνία των Πρεσπών. Τα μεγάλα εκλογικά ποσοστά που έδωσαν στην πρώην κυβέρνηση Τσίπρα οι Νομοί της Μακεδονίας καθώς και η επανεκλογή των πολιτικών που σαν νεροκουβαλητές ψήφησαν συμφωνία έδωσαν την συγκατάθεση των πολιτών σε αυτή. Μάταια οι φωνές διότι αυτοί που φώναζαν –αν φώναζαν- ψήφησαν. Το θέμα τελείωσε.

Ανώνυμος είπε...

Οι συμφωνίες οι διακρατικές που έχουν την επικύρωση της Βουλής παραμένουν. Από λόγια εθνοσωτήρων μπουχτίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν συνέφερε το Πολιτικό Σύστημα η Συμφωνία των Πρεσπών θα είχε καταπέσει.
Για να επιβιώσει αυτό (που επιβιώνει εις βάρος της Οικονομίας μας και της Νοημοσύνης μας), δεν τους νοιάζει αν ξεπουληθούν τα Εθνικά Δίκαια σε Μακεδονία, Αιγαίο, Θράκη και Βόρειο Ήπειρο.
Εμείς ευθυνόμαστε που ψηφίζουμε διπρόσωπους Πολιτικούς....

Ανώνυμος είπε...

Διεθνιστής της Αριστεράς και της Οπισθοδρόμησης είσαι 6:38 μ.μ.;