Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


 Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Πατρών  πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή  26 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα  του Συλλόγου που ευρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών. 
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος πλαισιούμενος από τον αιδεσιμολογιώτατο π. Κωνσταντίνο Τσαγκάρη προϊστάμενου του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών και τον διάκονο π. Αλέξανδρο Παναγόπουλο.


 Στη σύντομη ομιλία του ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε σε όλους Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συλλόγου για το καλό της Ενορίας και της περιοχής. 

Ετόνισε την αξία της συνεργασίας με όλους τους φορείς δεδομένου ότι η περιοχή έχει ιδιαίτερα προβλήματα με πρωτεύων πρόβλημα την απομάκρυνση των καρκινογόνων ελενίτ από τις στέγες των εργατικών κατοικιών.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης , ο κ. Γρηγόριος Αλέξόπουλος, η κ. Κατερίνα Σολωμού, ο κ. Ρώρος καθώς και εκπρόσωποι άλλων δημοτικών παρατάξεων και της περιφέρειας.
Ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την παρουσία του στην εκδήλωση τον κ. Δήμαρχο καθώς και τους εκπροσώπους των δημοτικών παρτάξεων και της περιφέρειας.





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εργάζεται ο π. Χρύσανθος όπως εργαζόταν στην ενορία μας. Την Ευχή σας.
Γ. Κωστόπουλος Ενορίτης

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε π. Χρύσανθε ότι η συνεργασία έχει καλά αποτελέσματα καθώς είπατε στην κοπή της πίτας μας.
Ενορίτης Αγίου Νεκταρίου

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από ευχές ο Θεοφιλέστατος δίνει και χριστιανικά μηνύματα απαραίτητα στην εποχή μας
Δ. Βασιλόπουλος Καθηγητής

Ανώνυμος είπε...

Θεοφιλέστατε σας παρακαλούμε θερμά όλοι οι ενορίτες του Αγίου Νεκταρίου σε συνεργασία με τον σύλλογο και τους φορείς τις πόλεως αγωνιστήτε να φύγουν τα καρκινογόνα ελενίτ από τα σπίτια μας.
Ενορίτες