Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΠΑΤΡΑΙΣ ΚΑΦΑΛΛΗΝΩΝ " Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ " ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

  Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο Άγιος Γεράσιμος» πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Αράτου 39 στην Πάτρα.
Την εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομη ομιλία της, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Τζόγια Καππάτου, η οποία αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου για το έτος 2019 και ανακοίνωσε στους παρισταμένους τις μελλοντικές προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου.




Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ο οποίος και ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου. Στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε σε όλους Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συλλόγου. Τόνισε δε πως θα πρέπει ο Σύλλογος και τα μέλη του να διατηρούν την Κεφαλονίτικη παράδοση και τα έθιμα του νησιού με το όλου του πολιτιστικό πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αχαϊας Ν.Δ. κ. Α. Κατσανιώτης, , Πρόεδροι Επτανησιακών Συλλόγων καθώς και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων.
Μετά το πέρας της κοπής της πίτας, ακολούθησε πρόγραμμα με Κεφαλλονίτικα Κάλαντα.










Δεν υπάρχουν σχόλια: