Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ιερά Αγρυπνία - θα ψαλλούν τα Εγκώμια της Παναγίας

  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ 
ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ
ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΟΡΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, εις τον Ιερό μας Ναό θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την Παναγία μας.
Η Ιερά Αγρυπνία, θα ξεκινήσει με την Ακολουθία του Εσπερινού μετ’ Αρτοκλασίας. Θα επακολουθήσει ο Όρθρος μετά των Εγκωμίων και των Ευλογηταρίων της Παναγίας μας. Η Ιερά Αγρυπνία θα περατωθεί με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο τέλος της οποίας θα δοθούν φυλακτά ευλογημένα πάνω στον Επιτάφιο της Παναγίας μας.
Θα ψάλλει και η Γυναικεία Χορωδία Βυζαντινής & Εκκλησιαστικής Παράδοσης «ΠΑΝΥΜΝΗΤΟΣ»
Έναρξις: 9:00 μ.μ. Λήξις: 1:30 π.μ. 

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν για το στολισμό του Επιταφίου της Παναγίας μας, ή να προσφέρουν άρτους για να συμμετάσχουν στην Αρτοκλασία υπέρ υγείας και ευλογίας της οικογενείας των, μπορούν να απευθύνονται στους διακονητές του Ναού, ή στα τηλέφωνα 2610.340902 & 6936581661. 
Εκ του Ιερού Ναού






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή μετάνοια στον διαχειριστή με δάκρυα μετανοίας!

Αναστάσιος είπε...

Προς: 11 Αυγούστου 2020 - 10:52 π.μ.

Σας ευχαριστώ.
Είμαι βαθύτατα συγκεκινημένος δια τας διαπύρους προσευχάς σας υπέρ εμού του αναξίου δούλου του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
Συνέχομαι κυριολεκτικά από δέος, εκ του γεγονότος ότι οι συνοδοιπόροι μου εις το ταπεινό αυτό ιστολόγιο, κάνουν μετά θερμότητος προσευχάς δια την αναξιότητά μου, προς τον ιατρόν των ψυχών και των σωμάτων ημών, όπως ταχέως ο Κύριος με οδηγήσει εις μετάνοια μετά δακρύων, δια να απολαύσω την «αναψυχήν».

Ανώνυμος είπε...

Σωστή απάντηση!