Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Μας αρέσει πολύ η μάσκα της υποκρισίας - Στέλιος Ράμφος


Μας ενοχλεί η μάσκα στους δρόμους 
και τη θεωρούμε φίμωτρο, 
την ίδια ώρα μας αρέσει πολύ η μάσκα της υποκρισίας 
και κανείς δεν ενοχλείται από αυτήν.
Στέλιος Ράμφος

4 σχόλια:

Δημήτρης Ρόδης είπε...

Aυτός που πρώτα υιοθέτησε και αγάπησε την μάσκα της αναισθησίας, με άνεση φόρεσε και της υποκρισίας. Στο τέλος, δεν του ήταν τίποτα να κάνει τα κρυφά σχήματα και φανερά. Ολα βαίνουν καλώς. Ένας ολόκληρος λαός τυφλός και φιμωμένος, πρόθυμα υπάκουος σε κάθε εργάτη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και σύγχρονων προδρόμων του αντιχρίστου.

Υ.Γ: Περί αναισθησίας ~ Κλίμαξ Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, , (Διά την νέκρωσιν της ψυχής και διά τον θάνατον του νου, πρό του σωματικού θανάτου)

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξτε τροπάριο. Βαρέθηκα τόσες δεκαετίες να ακούω περί «λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και σύγχρονων προδρόμων του αντιχρίστου». Κάτι ποιο πρωτότυπο ίσος. Η στατικότατα δεν είναι καλό σε έναν αγωνιζόμενο χριστιανό.

Unknown είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη μήπως θα έπρεπε πρώτα να περάσεις το καμίνι του Κλίμακος και μετά να αποφαίνεσαι; Από πού κι ως πού η μάσκα είναι της υποκρισίας και όχι προστατευτικό μέσο υγείας; Επειδή κάποιοι χριστιανοί υποφέρουν από το καρναβαλικό σύνδρομο; Βαρεθηκαμε κάθε νέο προσηλυτος για να διασκεδάσει τις ενοχές του να αναφέρεται στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Εσείς την διαφημίσετε. Δεν το καταλαβαινετε;
Ιφ

Ανώνυμος είπε...

Άρες μάρες κουκουνάρες γράφουν ο ανώνυμος και ο οικουμενιστής 12:31μμ προσπαθώντας να αρνηθούν την ύπαρξη της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, και σύγχρονων προδρόμων του αντιχρίστου.
Και η λέσχη Μπίλντερμπεργκ υπάρχει και σύγχρονοι πρόδρομοι του αντιχριστού υπάρχουν. Ο ευλαβέστατος κ. Δημήτρης Ρόδης απλά τα επισήμανε και μας τα θύμησε ότι υπάρχουν βάζοντας τα στις σκέψεις που έκανε.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ότι δεν υπάρχουν η λέσχη Μπίλντερμπεργκ οι σύγχρονοι πρόδρομοι του αντιχριστού.
Απο την άλλη ελεύθερος είναι ο Ιφ. να συνεχίσει να κοιμάται από το ίδιο πλευρό για να διασκεδάσει τις δικές του ενοχές...